• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustogratinoidut punajuuririeskat

Tee alku- tai iltapalaksi helppoja punajuuririeskoja valmiista Pirkka punajuuri-perunasoseesta.
Vuohenjuustogratinoidut punajuuririeskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 16 kpl
  • alle 30 min
  • 105 kcal / annos (60g)

Ainekset

n. 16 kpl

Taikina

Pinnalle

    • 1pkt(200 g)vuohenmaitojuustoa (esim. Soignon)
    • juoksevaa hunajaa
    • rosmariinia
    • mustapippuria

Lisäksi

    • rucolaa
    • oliiviöljyä
    • balsamiviinietikkaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään.
  2. Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti 225 asteessa noin 14 minuuttia.
  3. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja nosta viipaleet kuumien rieskojen päälle. Valuta juuston päälle hieman hunajaa. Mausta ripauksella rosmariinia ja pippuria. Nosta pelti takaisin uuniin ja jatka paistamista vielä noin 2 minuuttia.
  4. Revi laakealle vadille tai annoslautasille rucolaa. Mausta rucola öljyllä ja balsamiviinietikalla. Nosta rieskaset rucolapedille ja tarjoa alku- tai iltapalana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Punajuuririeskat maistuvat myös sellaisenaan. Voit myös pakastaa ne.

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 105 kcal440 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille