Arkiston aarre
Vuohenjuustogratinoidut punajuuririeskat
- Annosmäärän. 16 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Tee alku- tai iltapalaksi helppoja punajuuririeskoja valmiista Pirkka punajuuri-perunasoseesta.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
n. 16 kpl
Taikina
- 1 pkt (500 g) Pirkka punajuuri-perunasosetta
- 1 tl suolaa
- 1 dl ruisjauhoja
- n. 1 1/2 dl hiivaleipävehnäjauhoja
Pinnalle
- 1 pkt (200 g) vuohenmaitojuustoa (esim. Soignon)
- juoksevaa hunajaa
- ripaus rosmariinia
- ripaus mustapippuria
Lisäksi
- rucolaa
- oliiviöljyä
- balsamiviinietikkaa
Ravintosisältö
- Energia636 kJ / 152 kcal
- Rasva7,3 g
- josta tyydyttynyttä4,3 g
- Hiilihydraatit16,3 g
- josta sokereita3,4 g
- Proteiini5,1 g
- Suola1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sekoita taikinan ainekset keskenään.
- Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti 225 asteessa noin 14 minuuttia.
- Viipaloi vuohenmaitojuusto ja nosta viipaleet kuumien rieskojen päälle. Valuta juuston päälle hieman hunajaa. Mausta ripauksella rosmariinia ja pippuria. Nosta pelti takaisin uuniin ja jatka paistamista vielä noin 2 minuuttia.
- Revi laakealle vadille tai annoslautasille rucolaa. Mausta rucola öljyllä ja balsamiviinietikalla. Nosta rieskaset rucolapedille ja tarjoa alku- tai iltapalana.
Vinkki! Punajuuririeskat maistuvat myös sellaisenaan. Voit myös pakastaa ne.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min3,6(137 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min
- alle 30 min3,8(83 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,1(25 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,6(13 arviota)
- alle 30 min4,1(16 arviota)
- yli 60 min3,3(15 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,5(37 arviota)