10 x helppo spagettikastike

10 x helppo spagettikastike

Mikä spagettikastike on suosikkisi? Kokosimme sinulle 10 helppoa spagettikastiketta, kokeile vaikka kaikkia!

1. Pasta carbonara

Italialainen ruokaklassikko, jonka haarukallisessa yhdistyvät rapea pekoni, kermainen kastike ja ronski annos parmesaania.

KRPS16 2 pastacarbonara 267780

2. Helppo avokadopasta

Superhelppo avokadopasta pyöräytetään valmiista guacamoledipistä ja pakasteavokadosta! Pirkka pakasteavokadokuutiot ovat aina sopivan kypsyisiä, etkä siis joudu odottelemaan avokadon kypsymistä päiväkausia.

Helppo avokadopasta 2021 kuvitus

3. Uunilohipasta

Sitruunainen uunilohipasta ihastuttaa helppoudellaan! Kermaisen mehevä pasta on täydellinen arkiruoka koko perheelle, sillä se valmistuu alle puolessa tunnissa.

Uunilohipasta 2020 kuvitus

4. Cacio e pepe

Tee pastaa italialaiseen tyyliin, eli mahdollisimman yksinkertaisesti! Juustoa ja pippuria tarkoittava cacio e pepe on roomalainen klassikkopasta, joka valmistuu vain neljästä raaka-aineesta.

Cacio e pepe 2021 kuvitus

5. Uunifeta-kanapasta

Helppo uunipasta pelastaa kiireessä ja maistuu koko perheelle! Kana ja uunifeta kypsyvät uunissa samassa vuoassa sillä aikaa, kun keität spagetin.

Uunifeta-kanapasta 2021 kuvitus

6. Uunisinihomejuustopasta

Onko uunifetapasta makuusi liian mietoa? Fetan voit korvata myös sinihomejuustolla, joka todela antaa pastalle voimakkaan maun. Vain sinihomejuuston todellisille rakastajille!

Uunisinihomejuustopasta 2019 kuvitus

7. Moderni spagetti bolognese

Perinteinen spagetti bolognese valmistetaan haudutellen jauhelihasta ja pekonista. Modernissa versiossa jauhelihan paikan vie raakamakkara. Jos makunystyräsi eivät säikähdä mausteisempiakaan makkaroita, lisää sekaan Pirkka Parhaat chorizoa.

Moderni-spagetti-bolognese 2014

8. Broileripyörykkäpasta

Valmiista broileripyöryköistä ja kikherneistä valmistuu kastike spagetille yhdessä humahduksessa. Ennen kuin huomaatkaan on koko perheelle maistuva ateria pöydässä. PI1 16 broileripyörykkäpasta3

9. Härkis-pastakastike

Koukuttavan suolaiset aurinkokuivatut tomaatit sopivat erinomaisesti yhteen Härkiksen kanssa. Tähän kastikkeeseen tykästyvät kaikki, myös vegaanit. KR17 1 härkis-pastakastike

10. Valkosipuli-chilipasta

Välillä on hyvä palata perusasioiden äärelle ja maistaa, että yksinkertainen on kaunista. Laadukas oliiviöljy, chili, valkosipuli ja parmesaani riittävät herkkuspagetin maustamiseen. PI1-2 17 valkosipuli-chilipV