Lasten kanssa

Lasten kanssa

Lasten kanssa -osiosta löydät vinkkejä lasten kanssa kokkailuun, takuuvarmoja reseptejä sekä ideoita niin lapsiperheen arkeen kuin juhlaankin.

Lapsiperheessä elämä on touhua täynnä. Työ, koulu ja harrastukset täyttävät arjen ja vanhemmat tasapainottelevat kiireiden kanssa. Toimivat rutiinit rytmittävät päivää ja muun muassa kotona yhdessä ruokaileminen sekä säännöllinen syöminen tuovat hyvinvointia koko perheelle ja ovat osa hyvää arkea.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–22
Huomenna to 30.3.7–22
pe 31.3.7–22
la 1.4.7–22
su 2.4.10–22
ma 3.4. Kahvilan aukiolo muuttuu7–22
ti 4.4.7–22
Tulevat poikkeusaukiolot
ma 3.4. Kahvilan aukiolo muuttuu7–22
pe 7.4. Pitkäperjantai8–22
su 9.4. Pääsiäispäivä10–22
ma 10.4. Toinen pääsiäispäivä10–22

Carrot Kitchen - lasten kokkauskaveri kännykässä

Haluatko saada lapsesi kiinnostumaan ruoanlaitosta ja terveellisestä syömisestä, tai löytyykö kotoasi jo innokkaita junnukokkeja? Hienoa, sillä nyt lapsilla on ikioma kokkauskaveri – ja vanhemmilla mainio lisäapu keittiössä.

K-ruokakaupat ovat mukana erilaisissa hankkeissa, jotka liittyvät lasten ja nuorten arkeen, edistävät elämisen laatua ja kestävää kehitystä sekä tuottavat iloa mahdollisimman monelle. Carrot Kitchen Appin kanssa teemme yhteistyötä lasten kokkausinnostuksen kasvattamiseksi Suomessa.

Lue artikkeli ›
Sormiruokaillessa vauva pääsee iloitsemaan ruoan tutkimisesta kaikin aistein. Sormiruoka voi myös maistua paremmin kuin soseet, ja tarjolla oleva ruokavalikoima on monipuolisempi. Katso vinkit sormiruokailuun!
Vinkit sormiruokailuun ›

Äitien 10 testattua ideaa arjen ruokahaasteisiin

Joukko äitejä laittoi parhaat keksintönsä jakoon: näin taklaamme arjen ruokahärdellin ja tiedämme aina, mitä meillä syödään. Katso kätevät ja hauskat vinkit!

Lue artikkeli ›

  Mitä kaikkea vauva tarvitsee?

  Kaupat ovat pullollaan tavaroita pienille vauvoille, mutta mitä tarvikkeita vastasyntynyt oikeasti tarvitsee? Kokosimme kätevän listan tärkeistä lastentarvikkeista, joiden avulla vauva-arki lähtee sujumaan heti alusta alkaen.

  Lue artikkeli ›

  Kun kädet on täynnä, kauppa tulee kotiin

  Joskus on parempaakin tekemistä kuin käydä kaupassa, ja juurikin silloin ruoan verkkokauppamme olemassa olon tarkoitus tulee parhaiten esille. Meidän ruokakauppa netissä on olemassa helpottaakseen sinun arkeasi lapsiperheen kaikissa elämänvaiheissa.

  Lue artikkeli ›
  Hampaiden harjaus hammastahnan kanssa aloitetaan heti ensimmäisen hampaan puhjetessa. Hammaslääkäri Jasmine Ben-Ami kannustaa vanhempia tekemään hampaiden harjauksesta mukavan yhteisen hetken lapsen kanssa.
  Katso vinkit lasten suunhoitoon ›

  Lapsiperheen helpot kasvisruoat

  Kasvisruokien lisääminen lapsiperheen arkeen on oiva tapa säästää ruokalaskussa ja samalla huolehtia ympäristöstä. Perinteisistä arkisuosikeista saa pienellä kekseliäisyydellä muokattua helposti kasvisversioita, jotka maistuvat myös perheen pienimmille.

  Lue artikkeli ›