Lasten kanssa
Lasten kanssa

Lasten kanssa

Lasten kanssa -osiosta löydät vinkkejä lasten kanssa kokkailuun, takuuvarmoja reseptejä sekä ideoita niin lapsiperheen arkeen kuin juhlaankin.

Lapsiperheessä elämä on touhua täynnä. Työ, koulu ja harrastukset täyttävät arjen ja vanhemmat tasapainottelevat kiireiden kanssa. Toimivat rutiinit rytmittävät päivää ja muun muassa kotona yhdessä ruokaileminen sekä säännöllinen syöminen tuovat hyvinvointia koko perheelle ja ovat osa hyvää arkea.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 26.01.10 - 22
ma 27.01.7 - 22
ti 28.01.7 - 22
ke 29.01.7 - 22
to 30.01.7 - 22
pe 31.01.7 - 22

Hullunkuriset HeVit ovat saapuneet!

PlanToysin puiset HeVit taistelevat ruokahävikkiä vastaan ja löydät ne nyt K-Citymarketista. Kari Kurkku ja kaverit on valmistettu ekologisesti kumipuusta.

Lue artikkeli ›
  Tiesithän, että Liberokerhon jäseniksi kuuluvat vastasyntyneen vanhemmat voivat lunastaa suositun Libero-laukun K-ruokakaupoista. Libero-laukku sisältää lelun ja neuvoja uusille äideille sekä tuotenäytteitä.
  Näin lunastat Libero-laukun ›

  Mitä kaikkea vauva tarvitsee?

  Kaupat ovat pullollaan tavaroita pienille vauvoille, mutta mitä tarvikkeita vastasyntynyt oikeasti tarvitsee? Kokosimme kätevän listan tärkeistä lastentarvikkeista, joiden avulla vauva-arki lähtee sujumaan heti alusta alkaen.

  Lue artikkeli ›
  Hampaiden harjaus hammastahnan kanssa aloitetaan heti ensimmäisen hampaan puhjetessa. Hammaslääkäri Jasmine Ben-Ami kannustaa vanhempia tekemään hampaiden harjauksesta mukavan yhteisen hetken lapsen kanssa.
  Katso vinkit lasten suunhoitoon ›

  Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

  Uuden lukuvuoden alkaessa pienet ekaluokkalaiset taapertavat opintielle, vanhemmat koululaiset odottavat jo kavereiden näkemistä kesän jälkeen ja opiskelijat palaavat kesätöistä taas monta kokemusta rikkaampina. Katso vinkkimme sujuvaan lukuvuoden 2019-2020 starttiin!

  Lue artikkeli ›

  Lapsiperheen helpot kasvisruoat

  Kasvisruokien lisääminen lapsiperheen arkeen on oiva tapa säästää ruokalaskussa ja samalla huolehtia ympäristöstä. Perinteisistä arkisuosikeista saa pienellä kekseliäisyydellä muokattua helposti kasvisversioita, jotka maistuvat myös perheen pienimmille.

  Lue artikkeli ›