Parasta maaliskuussa

Parasta maaliskuussa

Päivitetty 14.5.2018

Maaliskuussa on helppo ostaa sitruksia, sillä valinnan varaa löytyy niin appelsiineista, veriappelsiineista kuin mandariineista.  

Varma valinta 

**Pirkka appelsiinipussi 1,5kg **pitää sisällään kauden makeimmat Navel-appelsiinit Espanjasta. Israelilaiset Jaffa Shamouti –appelsiinit ovat parhaimmillaan maaliskuussa. Lajike on tunnettu siitä, että se on erittäin helposti kuorittava. 

Makeiden ja helposti kuorittavien,** italialaisten Pirkka Tarocco täysveriappelsiinien **kausi jatkuu maaliskuulle. Veriappelsiini on runsaskuituinen välipala sellaisenaan, mutta sopii hyvin tuomaan väriä ja makua erilaisiin ruokiin ja juomiin. Täysveriappelsiinit myydään kätevässä ja helposti kuljetettavassa 750g verkkopussissa. Veriappelsiinit suositellaan säilytettävän jääkaapissa.

Maaliskuussa parhaillaa on myös Pirkka Orri mandariini, joka on Dancy ja Temple lajikkeiden risteytys. Sen maku on aromaattisen makea. Maaliskuussa kannattaa maistella myös Sunrise-verigreippiä. Sen hedelmäliha on syvän tummanpunainen ja greippi on maultaan makea.

Pieni hinta on katettu 

Edullinen K-Menu appelsiini 2 kilon pussissa on lajikkeeltaan kreikkalaista Navel –appelsiinia ja oiva valinta, jos tarvitset ison määrän appelsiinia vaikka mehun valmistuksee