Gluteenittomat Pirkka-tuotteet

Gluteenittomat Pirkka-tuotteet

Tuomme joka kuukausi K-kauppoihin uusia gluteenittomia tuotteita. Näistä löytyy suosikkeja moneen ruokavalioon!

Pirkka-logo 680 x 50

Pirkka tarjoaa ainekset maukkaaseen gluteenittomaan arkeen ja herkullisiin juhlahetkiin: Laadukkaat Pirkka gluteenittomat pastat maistuvat vaikka koko perheelle, samoin Pirkka falafelpyörykät. Eikä kannata unohtaa huippusuosittua Pirkka gluteenitonta pullataikinaa, joka sai Vuoden gluteeniton tuote 2017  -tunnustuksen. Pirkka gluteeniton rahkamunkki puolestaan sai Keliakiliitolta kunniamaininnan Vuoden gluteeniton tuote 2020 -kilpailussa.

Alla listattujen tuotteiden lisäksi Pirkka-sarjassa on paljon muitakin gluteenittomia tuotteita, joita ei ole varta vasten kehitetty erityisruokavaliovaihtoehdoiksi, mutta jotka kuitenkin ovat gluteenittomia. Esimerkiksi ruokapakasteista, maustekastikkeista ja snackseista löydät gluteenittomia tuotteita.

Tarkista aina gluteenittomuus pakkauksesta ja kysy tarvittaessa apua K-Kuluttajapalvelusta. Muista myös vinkata omalle K-kauppiaallesi, jos et löydä suosikkiasi lähikaupan hyllystä!

Gluteenittomat reseptit 680 x 400 Gluteeniton mustikkapiirakka, gluteeniton focaccia, gluteeniton lohipiirakka

Toiveiden pohjalta toteutetut Pirkka gluteeniton pizzataikina ja voitaikina

Vuosi sitten Keliakiaviikolla kysyimme asiakkailtamme, mitä gluteenitonta tuotetta he kaipaisivat Pirkka-sarjaan. ´Pizzataikina ja voitaikina nousivat selkeinä toiveina, ja nyt K-kauppojen pakasteosastolta löytyy kaksi laadukasta uutuustaikinaa: Porokylän leipomon valmistama Pirkka gluteeniton pizzataikina sekä Branderin kehittämä Pirkka gluteeniton voitaikina, joka nimensä mukaisesti sisältää aitoa voita.

gluteeniton Kuvassa: Pirkka gluteeniton pizzataikina ja Pirkka gluteeniton voitaikina

Gluteenittomat Pirkka-tuotteet
Jauhot ja hiutaleet
Pastat, riisit ja nuudelit
Murot ja myslit
Tuoreet leivät ja pikkusyötävät
Taikinat
Näkkileivät, riisi- ja maissikakut
Suolaiset piirakat
Makeat leivonnaiset
Keksit ja välipalapatukat
Ruokapakasteet
Jäätelöt
Makkarat ja leikkeleet