Kaikki irti Pirkka Luomu porkkanoista

Kaikki irti Pirkka Luomu porkkanoista

Julkaistu 22.3.2018

Kotimainen Pirkka Luomu porkkanasose on todellinen kestävän kehityksen tuote. Siinä porkkanasadon muodokkaimmatkin ovat hyötykäytössä.

Pirkka Luomu porkkanasoseen raaka-aineena on käytetty kotimaista luomuporkkanaa. Tasakokoiset porkkanat pakataan kokonaisina Pirkka Luomu porkkanapussiin ja loput laadukkaat porkkanat, jotka eivät täytä tasakokoisuuden vaatimuksia, valmistetaan soseeksi. Näin luonnonmukaisesti viljeltyjen porkkanoiden sato hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Kevyt vitamiinipommi

Pirkka Luomu porkkanasose valittiin Vuoden Luomutuotteeksi 2007. Vuoden luomutuotteen valitsi Luomuliitto ry:n kokoama asiantuntijaraati. Raadin mielestä tuote on kotona valmistetun makuinen.

Pirkka Luomu porkkanasosetta kehitettäessä päämääränä oli luoda maukas ja laadukas luomujaloste, joka auttaa kiireistä nykykuluttajaa valmistamaan terveellistä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Kypsä tuote onkin turvallinen käyttää jopa sellaisenaan nopeana ja maukkaana välipalana tai lisäkkeenä. Sitä voidaan käyttää keitoissa, laatikoissa, pateena, terriininä ja leivonnassa.

Luontaisesti kevyt ja runsaasti vitamiinia sisältävä luomuporkkanasose soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.