Paahdettu panzanellasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdettu panzanellasalaatti

Klassinen panzanellasalaatti saa uutta makua, kun yrteillä maustetut tomaatit ja vaalea leipä paahdetaan uunissa. Noin 6,75€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Paahdetut tomaatit

Paahdettu leipä

    • 1/2(à 230 g)Pirkka ranskalainen patonki
    • 2-3rklPirkka ekstraneitsytoliiviöljyä
    • 1/4ruukkuatuoretta timjamia hienonnettuna

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä tomaatit leivinpaperin päälle pellille. Pirskota päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Ripottele päälle oregano ja timjami. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja levitä pellille. Paahda tomaatteja uunissa keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia.
  2. Revi leivät toiselle pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja ripottele timjamia. Kääntele ja paahda uunin ylätasolla 200 asteessa 5 minuuttia (tomaattien kanssa).
  3. Valuta ja revi mozzarellat. Valuta oliivit. Kokoa tomaatit, leivät, mozzarellat ja oliivit tarjoiluvadille.
  4. Sekoita sitruunanmehu, oliiviöljy ja balsamiviinietikka keskenään. Pirskota kastike salaatin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele varovasti ja tarjoa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille