Portobellopihvit persiljapestolla
Portobellosienistä sekä persiljapestosta syntyy herkullinen kasvisruoka arkeen.
- 30 - 60 min
Ainekset
- 4portobello-sientä
- uusia perunoita
- Alfalfa silmusalaattia
Marinadi
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1/2dlbalsamicoa
- 1/2dlseesamiöljyä
- 2rklsiirappia
- 2rklchilikastiketta
Persiljapesto
- 1dlcashewpähkinöitä
- 1/2sitruunan mehu
- 1/2limetin mehu
- 1/2dloliiviöljyä
- 1ruukkutuoretta persiljaa
- 1/2ruukkutuoretta korianteria
- 1valkosipulinkynsi
- ripaussuolaa ja mustapippuria
- vettä
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
- Aseta sienet rasioihin ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua vähintään 15 minuutin ajan ja käännä sienet ympäri. Odota toiset 15 minuuttia. Jos haluat, voit marinoida sieniä myös yön yli. Kääntele sieniä välillä.
- Valmista pesto sienien marinoituessa soseuttamalla peston ainekset keskenään. Lisää vettä, jotta saat mieleisesi koostumuksen.
- Keitä myös perunat valmiiksi.
- Paista sieniä 2-5 min molemmin puolin grillissä tai kuumalla pannulla.
- Kokoa lautaselle ja kasaa lisäksi suuri annos silmusalaattia.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi