Portobellopihvit persiljapestollaReseptin takana bloggaaja

Portobellopihvit persiljapestolla

Portobellosienistä sekä persiljapestosta syntyy herkullinen kasvisruoka arkeen.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 4portobello-sientä
    • uusia perunoita
    • Alfalfa silmusalaattia

Marinadi

    • 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1/2dlbalsamicoa
    • 1/2dlseesamiöljyä
    • 2rklsiirappia
    • 2rklchilikastiketta

Persiljapesto

    • 1dlcashewpähkinöitä
    • 1/2sitruunan mehu
    • 1/2limetin mehu
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 1ruukkutuoretta persiljaa
    • 1/2ruukkutuoretta korianteria
    • 1valkosipulinkynsi
    • ripaussuolaa ja mustapippuria
    • vettä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
  2. Aseta sienet rasioihin ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua vähintään 15 minuutin ajan ja käännä sienet ympäri. Odota toiset 15 minuuttia. Jos haluat, voit marinoida sieniä myös yön yli. Kääntele sieniä välillä.
  3. Valmista pesto sienien marinoituessa soseuttamalla peston ainekset keskenään. Lisää vettä, jotta saat mieleisesi koostumuksen.
  4. Keitä myös perunat valmiiksi.
  5. Paista sieniä 2-5 min molemmin puolin grillissä tai kuumalla pannulla.
  6. Kokoa lautaselle ja kasaa lisäksi suuri annos silmusalaattia.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Siikli peruna
    Siikli peruna
    1,79/kg
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    Valkosipuli ulkomainen kg
    0,71/kpl9,95/kg
  • Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    1,65/kpl16,50/kg
  • Pirkka Modenalainen balsamietikka 250ml
    Pirkka Modenalainen balsamietikka 250ml
    2,69/kpl10,76/l
  • Pirkka tumma balsamietikkakastike 250ml
    Pirkka tumma balsamietikkakastike 250ml
    3