Sienikompotti ja lohiperhoset
Tarjoa lohiperhosten kanssa sienikompottia.
4 annostaalle 30 min122 kcal / annos (100g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä
- 1rs(100 g)siitakesieniä
- 1punasipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 2rkloliiviöljyä
- 1rklbalsamiviinietikkaa
- 1tltimjamia
- 3/4tlsuolaa
- 2rklkapriksia
Lisäksi
- 4kpl(à 170 g)lohiperhosia
- suolaa
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Puhdista sienet ja paloittele ne. Leikkaa sipuli puoliksi ja viipaloi. Hienonna valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit.
- Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää sienet ja valkosipuli, jatka kypsentämistä vielä pari minuuttia. Mausta balsamiviinietikalla, timjamilla ja suolalla. Lisää kirsikkatomaatit ja kaprikset, kuumenna.
- Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi perunoita.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Sienikompotti maistuu myös broileri- ja liharuokien lisäkkeenä tai sellaisenaan leivän kanssa.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 100g100 g
- 122 kcal510 kJ
- Proteiinia 9,6 g
- Hiilihydraatteja2,65 g
- Rasvaa8,08 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi