• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sienikompotti ja lohiperhoset

Sienikompotti ja lohiperhoset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 122 kcal / annos (100g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 4kpl(à 170 g)lohiperhosia
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista sienet ja paloittele ne. Leikkaa sipuli puoliksi ja viipaloi. Hienonna valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit.
  2. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää sienet ja valkosipuli, jatka kypsentämistä vielä pari minuuttia. Mausta balsamiviinietikalla, timjamilla ja suolalla. Lisää kirsikkatomaatit ja kaprikset, kuumenna.
  3. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi perunoita.

Tiesitkö että...

Vinkki! Sienikompotti maistuu myös broileri- ja liharuokien lisäkkeenä tai sellaisenaan leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 122 kcal510 kJ
  • Proteiinia9,6 g
  • Hiilihydraatteja2,65 g
  • Rasvaa8,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille