Hyppää sisältöön
SiitakebruschetatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Siitakebruschetat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Helpot siitakesienibruschetat sopivat antipastoina illallispöytään tai iltapalaksi.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • 1 rs (100 g) siitakesieniä
  • 50 g kevät- tai ruohosipulia
  • 2–3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 2 pientä tomaattia
  • 1/2 dl tilliä hienonnettuna
  • 1/2 rkl balsamiviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää

Pinnalle

  • 1–2 rkl pinjansiemeniä

Ravintosisältö

  • Energia
    672 kJ / 162 kcal
  • Rasva
    10 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,3 g
  • Hiilihydraatit
    13 g
  • josta sokereita
    3,5 g
  • Proteiini
    3,4 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Puhdista sienet ja paloittele ne. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä. Lisää joukkoon sienet. Paista muutama minuutti.
  2. Lisää kuutioidut tomaatit ja tilli. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Paahda leipäpalat ja jaa sieniseos leiville. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä. Tarjoa siitakebruschetat alkuruokana tai iltapalaksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (3 arviota)