10 arkiruokaa broilerista

10 arkiruokaa broilerista

Arki pyörii sutjakkaammin, kun perheen kokkailijalla on hihassaan nopeita ja herkullisia reseptejä. Broileri sopii moneen ruokaan niin fileinä, suikaleina kuin jauhelihanakin, joten monipuolisia vaihtoehtoja löytyy vaikka vuoden jokaiselle päivälle!

1. Kanakiusaus

Pippurinen kanakiusaus on helppo valmistaa peruna-sipulisekoituksen ja pippurikerman avulla. Vähemmän pippurisen version voi valmistaa tavallisesta ruokakermasta ja lisätä mustapippuria oman maun mukaan.

Kanakiusaus (680x300)

2. Helppo kana-riisivuoka

Tämä kana-riisivuoka maistuu koko perheelle ja on todellinen arjen sankari! Kasvikset napataan valmiiksi pilkottuna pakastealtaasta, kaikki ainekset laitetaan uunivuokaan ja uuni hoitaa kypsennyksen – yhden vuoan taktiikalla. Ihanan vaivatonta, nopeaa ja mielettömän hyvää!

Helppo kana-riisivuoka 680x300

3. Kanakebakot ja yrttiperunat

Kanakebakot ovat arkiruokaa, josta varmasti koko perhe tykkää ja ne sopivat mainiosti myös perheen pienimmille sormiruokailijoille! Kebakot valmistetaan kananjauhelihasta, jota voi maustaa oman maun mukaan esimerkiksi currylla ja yrteillä. Kanakebakot tarjoillaan yrttiperunojen ja dipin kanssa.

Kanakebakot ja yrttiperunat kuvitus

4. Nuudelikeitto

Nuudelikeitto on maukas ja ravitseva ateria arkeen! Keitosta löytyy nuudelien lisäksi sweet chili -wokkikastikkeella maustettua kanaa, herkullisia kasviksia ja keiton kruunaa ihanan lämmittävä liemi.

Nuudelikeitto (680x300)

5. Kanamakaronilaatikko

Älä turhaan keitä makaroneja ennen laatikon uuniin laittamista! Välimeren yrteillä ja tuorejuustolla maustettu kanamakaronilaatikko valmistetaan esikeittämättömistä tummista makaroneista.

Kanamakaronilaatikko 2021 kuvitus

6. Pestokanapelti

Peltiruoat ovat arjen pelastajia. Keväisessä kanapestopellissä tähtenä loistaa parsa. Kanan ohutleikkeet maustetaan pestolla ja suolaisuutta tuo fetajuusto.

Pestokanapelti 680x297

7. Uunifeta-kanapasta

Helppo uunipasta pelastaa arjen kiireessä ja maistuu koko perheelle! Kana ja mehevä uunifeta kypsyvät helposti samassa vuoassa sillä aikaa, kun keität spagetin.

Uunifeta-kanapasta 2021 kuvitus

8. Helppo kanapata

Helppo tomaattinen kanapata valmistuu puolessa tunnissa ja on täynnä makua. Oikaise maustamisessa fondin, yrttitomaattimurskan ja tuoreiden yrttien avulla.

Helppo kanapata 680x297

9. Sitruunakanapelti

Jos tiskaus ei ole lempipuuhaasi, on tämä resepti taatusti suosikkisi! Sitruunaisesta kanasta, pehmeäksi paahtuneesta valkosipulista ja paistetuista perunoista syntyy näyttävä ruoka, joka valmistuu näppärästi yhdellä pellillä.

Sitruunakanapelti 2021 kuvitus

10. Kana-riisipannu

Kana-riisipannu valmistuu helposti ja nopeasti yhden pannun taktiikalla! Ruoka on maustettu punaisella currytahnalla, korianterilla ja limettimehulla. Kanan ja riisin lisäksi pannulla kypsyvät vihreät pavut. Koristele ateria lopuksi limenpaloilla ja korianterilla!

Kana-riisipannu (680x300)