5 arkiruokaa tonnikalasta

5 arkiruokaa tonnikalasta

Kuivaruokakaapin salainen ase tonnikala on ratkaisu helppoihin arkiruokiin, jotka ovat sekä maukkaita että täyttäviä! Tonnikalan ansiosta päivän ateria valmistuu nopeasti. Listasimme herkullisimmat arkiruoat, jotka on valmistettu tonnikalasta, löydä oma suosikkisi!

1. Tonnikalakastike

Nopea, helppo ja edullinen tonnikalakastike on koko perheen arkisuosikki! Raaka-aineet sekoitetaan keskenään pannulla ja annetaan kiehua hetken aikaa. Tarjoile tonnikalakastike pastan, juustoraasteen ja tuoreen basilikan kera.

Tonnikalakastike 2021 kuvitus

2. Tonnikala-perunasalaatti

Tonnikala-perunasalaatti on helppo ja ruokaisa salaatti, joka syntyy tonnikalasta, perunoista ja lehtikaalista. Salaatin kylkeen valmistetaan raikkaan sitruunainen öljypohjainen kastike, joka kruunaa salaatin.

Tonnikala-perunasalaatti (680x300)

3. Tonnikalaspagetti

Nopea ja helppo tonnikalaspagetti sopii kiireisen kokkaajan arkeen ja monet spagetin ainekset saattavat löytyä jo valmiiksi kaapistasi! Ruoka maustetaan kapriksilla ja sitruunalla, ja valmiin aterian päälle lisätään parmesaaniraastetta ja tuoretta rucolaa.

Tonnikalaspagetti (680x300)

4. Miso-tonnikalasalaatti

Nälän yllättäessä miso-tonnikalasalaatti valmistuu pikapikaa! Käytä salaatin pohjana lempisalaattisekoitustasi sekä valmiiksi kypsennettyä jasmiiniriisiä ja kokoa loput ainekset yhteen. Viimeistele salaatti kastikkeella ja seesaminsiemenillä.

Miso-tonnikalasalaatti (680x300)

5. Yrttinen tonnikalalasagne

Tonnikalalasagne saa lisää ihanaa makua yrttisestä pastakastikkeesta! Tämä tonnikalalasagne on todella helppo ja nopea arkiruoka, sillä ainekset ladotaan uunivuokaan vuorotellen ja lopuksi laitetaan vain uuniin kypsymään. Tarjoile lasagne tuoreen basilikan kanssa.

Yrttinen tonnikalalasagne 2019 (680 x 298)

Raaka-aineet tonnikalaresepteihin kätevästi myös verkkokaupasta!