Puuronjämät hyötykäyttöön

Puuronjämät hyötykäyttöön

Julkaistu 26.2.2018

Puuroa valmistetaan monessa perheessä aamusta toiseen. Puuro on terveellinen, täyttävä ja edullinen aamiaisvaihtoehto, jota nautitaan myös lounaalla tai iltapalaksi.

Monenlaisia herkkuja puuron tähteistä

Keräsimme yhteen käteviä vinkkejä kattilan pohjalle jääneiden puuronjämien hyödyntämiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa. Pienellä vaivalla säästät selvää rahaa ja vähennät ruokahävikkiä.

Voit vaikka leipoa sunnuntaiaamuksi kaurapuuron rippeistä uunituoreita sämpylöitä tai nopeita rieskoja. Kutsu ystävät kahville ja tarjoa riisipuuronjämiä hyödyntäen herkullisia karjalanpiirakoita. Mannapuurosta syntyy turkkilaista jogurttia lisäämällä täyteläinen manna-marjamalja. Mannapuuron voi hyödyntää myös pyöräyttämällä iltapalaksi maukkaan ja helpon saariston pannukakun.

Kerää inspiraatiota alla olevista resepteistä ja löydä oma suosikkisi. Lisää vaihtoehtoja löydät reseptihaustamme.