Toscapannukakku 2024 1440x550

Pannukakku maistuu kaikille

Julkaistu 31.1.2024

Pannukakku on klassikkoherkku, joka valmistuu vaivattomasti ja maistuu kaikille. Sekoita pannukakun raaka-aineet yhteen, paista ja nauti lisäkkeiden kanssa. Katso vinkit ja reseptit pannukakkuihin artikkelista!

Pannukakku on helppo herkku

Pannukakun valmistukseen löytyy monenlaisia ohjeita, onhan kyseessä perinteinen herkku. Kokeilemalla erilaisia pannukakkutaikinoita voi jokainen löytää suosikkinsa. Pannukakun valmistus on vaivatonta: kuivat raaka-aineet sekoitetaan nesteen joukkoon, annetaan turvota ja paistetaan uunissa tai pannulla.

Pannukakun kanssa tarjoiltavia makeita lisäkkeita vaihtelemalla jälkiruokapöytään saa helposti uusia makuyhdistelmiä: Ennen paistamista pannukakkutaikinaan tai pannukakun päälle voi lisätä marjoja tai banaani- tai omenasiivuja, jotka tuovat oman makunsa pannariin. Perinteiset amerikkalaiset pannukakut tarjoillaan puolestaan vaahterasiirapin kanssa. Kokeile pannukakun kanssa myös jotain suolaista, vaikkapa juustoa ja kinkkua!

Piristä päivää pannukakulla!

Helposti valmistuva pannukakku piristää päivää varmasti. Sekoittele yhteen ainekset ja paista uunissa. Kokeile pannukakussa rohkeasti myös uusia yhdistelmiä ja tuunaa monipuolinen pannukakku esimerkiksi suolaisilla täytteillä tai hedelmillä ja marjoilla!

Pirkan suosikit pannareihin

Lisää ideoita makeaan leivontaan