Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Halloween-illan menu x 2

Halloween-illan menu x 2

Halloween tunnetaan hurjana juhlana, johon kuuluu hauskat asut, erilaisten leikkien leikkiminen ja hyvällä ruoalla herkuttelu. Kokosimme sinua varten kaksi erilaista halloween-menua, joista toinen on suunnattu sekasyöjille ja toinen kasvisyöjille. Valitse siis itsellesi sopivampi menu tai yhdistele ruokia makusi mukaan!

Halloween-menu sekasyöjille

Menun aloittaa paahdettu kurpitsasalatti, jossa suolainen feta tasapainoittaa makeaa kurpitsaa ja granaattiomenaa. Pääruokana toimii täyteläinen halloumi-lihapata, jonka makumaailma vie ajatukset hetkeksi Välimeren rannoille. Menun viimeistelee Halloween mokkapalat, joiden kuorrutteessa seikkailevat hurjat hirviöt.

Halloween-menu sekasyöjille

Halloween-menu kasvissyöjille

Alkruoaksi syödään paahdettua kurpitsakeittoa, jonka kiinnostava vivahde tulee sahramista. Pääruokana toimii klassinen ja näyttävä vegaaninen Wellington. Tässä versiossa liha korvataan punajuurella. Menun viimeistelee ihana vegaaninen oreo-juustokakku, jossa maistuu oreokeksit, appelsiini ja lakritsi.

Halloween-menu kasvissyöjälle

Ruoat kätevästi myös verkkokaupasta!