Halloweenin karmivat pikkupurtavat

Halloweenin karmivat pikkupurtavat

Halloweenin karmivimmat purtavat syntyvät pienellä vaivalla mielikuvitusta käyttäen. Taiteile halloween-illan naposteltavat itse ja yllätä vieraasi mitä hirvittävämmillä herkuilla!

1. Halloweenplatter

Kokoa hyytävän hauska platter halloweenjuhliin! Asettele omatekemät ja kaupasta hankitut herkut tarjottimelle ja anna vieraiden itse valita suosikkisyötävänsä. Tarjottimelle voi kerätä niin keksejä, karkkeja kuin hedelmiäkin!

Halloweenplatter (680x300)

2. Muumionakit

Älä anna ulkonäön hämätä! Muumioituneet nakit saattavat näyttää käärinliinoihin kääriytyneiltä, mutta maistuvat perinteisiltä nakkikääröiltä. Tarjoile muumionakit ketsupin ja sinapin kera!

Muumionakit kuvitus

3. Hyytävät hyönteiset

Pirkka Amppari-sarjan mehujäät muuntuvat tosi helposti hauskoiksi Halloweeen-tarjottaviksi. Osta kaupan leivonnaisosastolta syötäviä sokerisilmiä, ja paina ne kiinni mehujäiden pintaan. Syö heti, etteivät jäätelöt ehdi sulaa!

Ampparit halloween 2021 kuvitus

4. Muumiokääretorttu

Halloweenin karmaisevin herkku on muumiokääretorttu! Vadelmahillo- ja turkinpippuritäytteinen torttu kääräistään valkoiseen sokerimassaan. Lopuksi muumion voi koristella sokerimassasilmillä tai kaupasta ostettavilla syötävillä sokerisilmillä.

Muumiokääretorttu (680x300)

5. Hämähäkki-keksitikkarit

Taiteile itse tai lasten kanssa karrrrmivat hämähäkki-keksitikkarit. Dippaa jokaisen keksin toinen puoli suklaaseen ja asettele siihen valkosuklaahiput silmiksi ennen kuin suklaa ehtii jähmettyä. Viimeistele silmät koristelugeelillä.

Hämähäkki-keksitikkarit 680x300

Halloweenin hirmuiset herkut kätevästi myös verkkokaupasta!