Halloweenin karmivat pikkupurtavat

Halloweenin karmivat pikkupurtavat

Päivitetty 31.8.2023

Halloweenin karmivimmat purtavat syntyvät pienellä vaivalla mielikuvitusta käyttäen. Taiteile Halloween-illan naposteltavat itse ja yllätä vieraasi mitä hirvittävämmillä herkuilla! Vinkit ja ideat hurjiin Halloween-juhliin löydät K-Ruoka.fi-sivustolta.

1. Muumiopiirakka

Halloweenin hurjan hyvä muumiopiirakka syntyy valmiista piirakkataikinapohjasta. Kana-taco täytteinen piirakka saa muumion kääreet lehtitaikinalevyistä leikatuista paloista. Hurjuudestaan huolimatta tätä piirakkaa tekee mieli santsata!

Muumiopiirakka 2023 680x300

2. Halloweenplatter

Kokoa hyytävän hauska halloweenplatter juhliin! Asettele omatekemät ja kaupasta hankitut herkut tarjottimelle ja anna vieraiden itse valita suosikkisyötävänsä. Tarjottimelle voi kerätä niin keksejä, karkkeja kuin hedelmiäkin!

Halloweenplatter (680x300)

3. Pääkallokeksit

Näiden pääkallokeksien koristelussa saa päästää luovuuden ja värit valloilleen. Koristeelliset Día de Muertos -keksit ovat olennainen osa meksikolaista kuolleiden päivää. Kokeile näyttäviä keksejä myös halloween-juhlinnassa.

Pääkallokeksit 2023 680x300

4. Monsteridonitsit

Näitä mahtavia monsteridonitsitseja on hauska tehdä yhdessä koko perheen kanssa ja ne maistuvat varmasti kaikille juhlijoille. Valmiista donitseista kuoriutuu suklaan ja sokerikuorrutteen avulla hämähäkinseittejä, muumioita ja monstereita.

Monsteridonitsit 2023 header 680x300

5. Muumionakit

Älä anna ulkonäön hämätä! Muumioituneet nakit saattavat näyttää käärinliinoihin kääriytyneiltä, mutta maistuvat perinteisiltä nakkikääröiltä. Tarjoile muumionakit ketsupin ja sinapin kera!

Muumionakit kuvitus

6. Hyytävät hyönteiset

Pirkka Amppari-sarjan mehujäät muuntuvat tosi helposti hauskoiksi Halloween-tarjottaviksi. Osta kaupan leivonnaisosastolta syötäviä sokerisilmiä, ja paina ne kiinni mehujäiden pintaan. Syö heti, etteivät jäätelöt ehdi sulaa!

Ampparit halloween 2021 kuvitus

7. Muumiokääretorttu

Halloweenin karmaisevin herkku on muumiokääretorttu! Vadelmahillo- ja turkinpippuritäytteinen torttu kääräistään valkoiseen sokerimassaan. Lopuksi muumion voi koristella sokerimassasilmillä tai kaupasta ostettavilla syötävillä sokerisilmillä.

Muumiokääretorttu (680x300)

8. Hämähäkki-keksitikkarit

Taiteile itse tai lasten kanssa karrrrmivat hämähäkki-keksitikkarit. Dippaa jokaisen keksin toinen puoli suklaaseen ja asettele siihen valkosuklaahiput silmiksi ennen kuin suklaa ehtii jähmettyä. Viimeistele silmät koristelugeelillä.

Hämähäkki-keksitikkarit 680x300

Halloweenin hirmuiset herkut kätevästi myös verkkokaupasta!