Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Päivitetty 25.10.2023

Karkki vai kepponen? Halloween on kepposten, kurpitsojen ja naamiaisasujen aikaa! Halloweenina saa herkutella ja hassutella, ja halloween-herkut saavatkin erikoisia ja karmivia muotoja. Löydä parhaat halloween-reseptit K-Ruoasta!

Halloweeniä vietetään virallisesti 31.10.2023 ja se osuu tänä vuonna tiistaille. Juhlaa vietetään Yhdysvalloissa lokakuun viimeisenä päivänä, Suomessa halloweenjuhlat vietetään usein pyhäinpäivän viikonloppuna. Juhlaa varten askarrellaan upeita halloweenasuja sekä kaiverretaan kurpitsoja terassia koristamaan. Lisäksi halloweenina voi herkutella hurjasti ja halloweenin tarjoilut saavat olla hassuttelevia hauskoilla yksityiskohdilla. Halloween-resepteissä saa näkyä pelottavat hampaat, isot silmät ja hyytävät hämähäkinseitit!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna la 2.3.7–23
su 3.3.10–23
ma 4.3.7–23
ti 5.3.7–23
ke 6.3.7–23
to 7.3.7–23

Herkulliset halloweenin leivonnaiset

Karrrmaisevan herkulliset halloweenista inspiroituneet leivonnaiset ihastuttavat kauhukemujen juhlijoita! Päästä luovuutesi valloilleen ja valmista hurjimmat, hassuttelevimmat ja hauskimmat halloween-herkut vieraillesi.

Lue artikkeli ›
Helpot halloween-koristeet syntyvät kartongista ja kreppipaperista. Pian pitkin askartelupöytää viilettävät makeat tikkarihaamut, hämähäkit ja lepakot.
Katso askarteluvinkit ›

Halloweenin reseptit ja ruokavinkit

Halloweenina saa päästää luovuutensa valloilleen ja hassutella kurpitsajuhlan tarjottavilla! Valmista hirmuiset suolaiset herkut, hirvittävän herkulliset pikkunaposteltavat ja hurjat jälkkärit vinkeillämme.

Lue artikkeli ›

Hirmuiset halloween-keksit

Halloweenina maistuvat keksit astetta hurjemmiksi tuunattuna. Tarjoa halloween-kekseinä kauniin karmivia pääkallokeksejä, liiteleviä lepakkokeksejä tai vaikka helposti syntyviä monsterikeksejä.

Lue artikkeli ›

Hu huu! Näin kokoat halloweenin karmivimman kakun

Hurja haamukakku saa halloweenjuhlien vieraat kiljahtelemaan niin innosta kuin kauhustakin! Maku ei kuitenkaan taatusti aiheuta kauhunväristyksiä, sillä kakussa maistuvat suklaa, laku ja vaniljajäätelö. Katso kuvalliset ohjeet halloweenin hiuksianostattavimman kakun kokoamiseen!

Lue artikkeli ›

Näin onnistut: Halloween-kurpitsan kaiverrus

Kaiverretut kurpitsat ovat halloweenin klassikkokoristeita, joiden virneeseen vääntyneet suut loistavat tunnelmallisesti pimeässä syysillassa. Onko sinun kurpitsasi ilmeeltään iloinen, vai karmivan pelottava? Muista hyödyntää myös kurpitsan kaiverrettu sisus syksyisten reseptien raaka-aineena. Lapset voi valjastaa mukaan kurpitsan koristeluun, mutta itse kurpitsan kaiverrus kannattaa jättää aikuisen vastuulle.

Lue artikkeli ›