Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Halloween, kurpitsajuhlaa syysillassa

Karkki vai kepponen? Halloween on kepposten, kurpitsojen ja naamiaisasujen aikaa. Juhlaa vietetään Yhdysvalloissa lokakuun viimeisenä päivänä, Suomessa halloweenjuhlat vietetään usein pyhäinpäivän viikonloppuna.

Halloweeniä vietetään 31.10.2023 ja se osuu tiistaille. Juhlaa varten askarrellaan upeiden halloweenasujen lisäksi karmaisevia halloweenherkkuja sekä kaiverretaan kurpitsoja terassia koristamaan.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna ti 26.9.7–23
ke 27.9.7–23
to 28.9.7–23
pe 29.9.7–23
la 30.9.7–23
su 1.10.10–23

Näin onnistut: Halloween-kurpitsan kaiverrus

Hu-huu! Kaiverretut kurpitsat ovat halloweenin klassikkokoristeita, joiden virneeseen vääntyneet suut loistavat tunnelmallisesti pimeässä syysillassa. Onko sinun kurpitsasi ilmeeltään iloinen, vai karmivan pelottava? Muista hyödyntää myös kurpitsan kaiverrettu sisus syksyisten reseptien raaka-aineena. Lapset voi valjastaa mukaan kurpitsan koristeluun, mutta itse kurpitsan kaiverrus kannattaa jättää aikuisen vastuulle.

Lue artikkeli ›
Helpot halloween-koristeet syntyvät kartongista ja kreppipaperista. Pian pitkin askartelupöytää viilettävät makeat tikkarihaamut, hämähäkit ja lepakot.
Katso askarteluvinkit ›

Hu huu! Näin kokoat halloweenin karmivimman kakun

Hurja kurpitsakakku saa halloweenjuhlien vieraat kiljahtelemaan niin innosta kuin kauhustakin! Maku ei kuitenkaan taatusti aiheuta kauhunväristyksiä, sillä kakussa maistuvat suklaa ja appelsiini. Koko komeuden kruunaa kurpitsan kammottava koristelu. Katso kuvallisen ohjeet halloweenin hiuksianostattavimman kakun kokoamiseen!

Lue artikkeli ›
K18: Pirkka Murkku ja Amppari -mehujäistä sekä Sour Fisk -likööreistä syntyvät Halloweenin yllättävimmät drinkit!
Näin teet hittidrinkit ›