Herkulliset halloweenin leivonnaiset

Herkulliset halloweenin leivonnaiset

Karrrmaisevan herkulliset halloween-leivonnaiset ihastuttavat kauhukemujen juhlijoita! Päästä luovuutesi valloilleen ja poimi hurjimmat, hassuttelevimmat ja hauskimmat halloween-herkut talteen K-Ruoka.fi:stä

Halloweenin herkut

Halloweenia juhlitaan 31.10., mutta Suomessa sitä juhlistetaan usein jo edeltävinä lokakuun viikonloppuina. Tänä vuonna Halloween osuu tiistaipäivälle 31.10.2023. Halloween on kaikessa karmivuudessaan myös hirmuisen herkullinen. Halloweenpäydän leivonnaiset saavat olla pelottavan herkullisia ja hurjan näköisiä! Harvemmin juhlapöydässä tarjotaan hämähäkkejä, haamuja, matoja, toukkia, sormia tai irvistäviä kurpitsoja. Mitä pelottavammalta halloweenleivonnaiset näyttävät, sen parempi.

Hurjan herkulliset kakut ja tortut

Varo vain, sillä nämä kakut ja tortut ovat niin hurjan herkullisia, ettei niitä voi olla santsaamatta. Halloweenin leivonnassa ja koristelussa on hauskuttelu sallittua. Mitäpä jos kokoaisit kulhoon halloweenin viileimmän jätskikakun, haamukakun tai lasten suosikin, suloisen kissakakun? Vai maistuisiko muumiokääretorttu, joka saa koristeekseen kääreet ja kätkee sisäänsä vadelmahilloa ja turkinpippuritäytteen? Halloween-pöytään sopivat esimerkiksi seuraavat kakut ja tortut:

Muumiokaaetorttu 2021 kuvitus Kuvassa: Muumiokääretorttu

Pelottomat piirakat, maistuvat muffinit ja kekseliäät keksit

Piirakat, muffinssit ja keksit ovat joka juhlan kestosuosikkeja. Toki tällä kertaa halloweenin kunniaksi ne pukeutuvat uusiin asuihin. Halloween-mokkapalat saavat hurrrrjan kuorrutteen hassuttelevista hirviöistä ja muumiomuffinit kääreensä majoneesista. Upeat Día de Muertos -pääkallokeksit koristellaan upein värein. Kokeile seuraavia piirakoita, muffineita ja keksejä piementyvän illan halloween-pöydässä:

Pääkallokeksit 2023 680x300 Kuvassa: Pääkallokeksit

Konstailettomat kurpitsaleivonnaiset

Halloweenin aikaan voidaan viettää myös kurpitsajuhlia ja ottaa ilo irti kurpitsoista halloweenin oranssiin teemaväriin sopien. Kurpitsojen kanssa juhlan valmistelu sujuu kätevästi: kaiverra kurpitsoista hurjan hienot koristeet juhliin ja tee sisuksien kurpitsasta vaikkapa kurpitsapiirakkaa. Kurpitsasta syntyy herkullisia leivonnaisia:

Kurpitsapiirakka pellillinen 2022 680x300 Kuvassa: Kurpitsapiirakka, pellillinen

Ruoat kätevästi myös verkkokaupasta!