Isänpäivän kakut x 6

Isänpäivän kakut x 6

Millainen kakku maistuu isälle isänpäivänä? Toisen isän suosikki on suklaa, toinen taas rakastaa raikkaampia makuja. Tykkäisikö isä juustokakusta vai mehevästä täytekakusta? Valitse suosikkisi!

1. Isänpäiväkakku

Tämä isänpäiväkakku sopii tummasta suklaasta ja lakritsista pitävälle isälle! Kakun tuhtia makua tasapainottamaan kakun väliin laitetaan sitruunaista täytettä ja kostukkeeksi käytetään sitruunamehua.

Isänpäiväkakku (680x300)

2. Isänpäivän juustokakku

Isänpäivän suussasulavassa juustokakussa maistuvat kahvi ja suklaa. Päälle ripotellaan vielä suklaisia koristerakeita ja hieman pikakahvia - täydellinen vaikka brunssipöydän jälkiruoaksi!

Isänpäivän juustokakku

3. Daim-juustokakku

Tämä kakku on todellisen herkkusuu-isän suosikki! Klassikkomakeinen maistuu tällä kertaa juustokakussa, ja näyttävä kakku viimeistellään vielä kermavaahdolla sekä sulatetulla suklaalla.

Daimjuustokakku

4. Monkey bread-nyhtöpulla

Tykkääkö isä pullasta? No, kukapa ei tykkäisi! Monkey bread-pullakakku on erilainen vaihtoehto juusto- ja täytekakkujen rinnalle, joka onnistuu hieman avustettuna nuoremmiltakin leipureilta.

Monkeybread

5. Baileys-juustokakku

Aikuisten isänpäivän viettoon sopii kermaliköörillä maustettu kakku, josta isä taatusti riemastuu. Täydellinen isänpäivän päivällisen jälkiruoka!

Baileysjuustokakku

6. Persimon-suklaakakku

Sesongin hehkuvin hedelmä on persimon, jonka lyhyt satokausi on juuri käynnissä! Tämä kakku on täydellinen sekoitus mehevää suklaakakkua, raikasta persimontäytettä ja hedelmäisiä koristeita.

Persimon suklaakakku

Isänpäivän kakkutarpeet kätevästi myös verkkokaupasta!