Isänpäivä
Isänpäivän leivonnaiset

Isänpäivän leivonnaiset

Itse tehty isänpäiväleivonnainen yllättää isän iloisesti. Onko isän lempiherkku kermainen täytekakku, juustokakku, tuore pulla, mokkapalat vai suolainen ja näyttävä voileipäkakku?

Yllätä isä herkullisella itse tehdyllä isänpäiväleivonnaisella. Valitse herkullisin resepti ja katso vielä vinkit vaikkapa täydellisen kakun leivontaan. Isä ilahtuu varmasti!

Isänpäivän leivonnaisissa maistuvat suklaa ja marjat

Tänä vuonna erilaiset suklaiset leivonnaiset ovat varma valinta isänpäivään. Maistuisiko isälle salmiakki-lakukakkumansikka-suklaakakku tai keksi-mutakakku? Jäätelön ystävälle voi tarjota maapähkinä-suklaajäätelökakkua tai nopeaa banaanijäätelöä. Perinteinen mokkapala ei petä, mutta uusia makuja isänpäivän kahvipöytään tuo puolukan ja kinuskin yhdistelmä, puoloffee-piiras. Klassisen mansikkakermakakun sijaan valmista päivänsankarille mansikkatäytteinen isänpäivän solmiokakku.

Myös suolaiset leivonnaiset ihastuttavat isän. Leivo vaikkapa pekonimuffinssit tai voileipäkakku. Myös perinteisestä korvapuustista löytyy suolainen versio, valkosipulivoikorvapuustit. Ruokaisa isänpäivän leivonnainen voisi olla Quiche Lorraine eli ranskalainen kinkku-juustopiirakka.

Lisää isänpäivän leivonnaisreseptejä ja vinkkejä isänpäivän menun kokoamiseen löydät K-Ruoan reseptihausta.