Isänpäivä 2023

Isänpäivä 2023

Marraskuun toisena sunnuntaina on kaikkien isien oma juhlapäivä!

Tee isänpäivästä isän näköinen! Aloita hemmottelu herkullisella aamiaisella, tai anna isän nukkua pidempään ja kata runsas isänpäiväbrunssi isän suosikeista. Isänpäivänä yhdessäolo on pääasiassa, joten laittakaa ruokaa, syökää ja nauttikaa päivästä yhdessä. Isänpäiväkakku kruunaa juhlapäivän – valitse päivänsankarin lempikakku isälle sadoista kakkureseptistämme! Isänpäivä on sunnuntaina 12.11.2023.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna pe 6.10.7–23
la 7.10.7–23
su 8.10.10–23
ma 9.10.7–23
ti 10.10.7–23
ke 11.10.7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
la 4.11. Pyhäinpäivä7–23

Yllätä isä isänpäivän aamiaisella

Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei kuitenkaan koskaan ole liikaa yhteisiä ja maukkaita hetkiä koko perheen kesken. Aloita isän hemmottelu heti aamusta keittämällä iso pannullinen kahvia tai teetä ja tarjoamalla itse tehty aamiainen - tai oikaise hieman Pirkan valmiilla herkuilla!

Lue artikkeli ›

Isänpäivän kakut x 6

Suklaata, marjaisaa, raikasta vai tuhtia - millainen kakku on isän mieleen? Isänpäivän kruunaa pöytään tuotu kakku, oli se perinteisen herkullinen täytekakku, suussasulava juustokakku tai muuhun tyyliin taiteiltu maukas kakku. Yllätä isä herkullisella kakkupalalla vaikka heti aamiaispöydässä!

Lue artikkeli ›

Isänpäivämenu x 5

Hyvä ruoka kuuluu juhlapäivään! Valitse viidestä maukkaasta menusta isälle mieleisin, ja juhlistakaa rakasta isää yhdessä herkullisen aterian äärellä! Osta tarvittavat raaka-aineet etukäteen ja kokatkaa isän kanssa yhdessä. Juhlapäivän ruoanlaitto on yhdessäoloa parhaimmillaan!

Lue artikkeli ›
Lahjakortti on helppo ja aina mieluinen lahja. Anna isälle lahjaksi vapaus valita itse mieluisin lahja K-ryhmän liikkeiden valikoimista!
Lue K-lahjakortista ›

Brunssi Pirkka Parhaat -tuotteilla

Kokoa laadukas brunssi viikonlopun kunniaksi. Pirkka Parhaat -tuotteilla saat brunssipöydän koreaksi helposti, monipuolisesti ja ennen kaikkea maukkaasti.Lue artikkeli