Isänpäivä
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Isänpäivä 2019

Isänpäivä 2019

Marraskuun toisena sunnuntaina on kaikkien isien oma juhlapäivä!

Tee isänpäivästä isän näköinen! Aloita hemmottelu herkullisella aamiaisella, tai anna isän nukkua pidempään ja kata runsas isänpäiväbrunssi isän suosikeista. Isänpäivänä yhdessäolo on pääasiassa, joten laittakaa ruokaa, syökää ja nauttikaa päivästä yhdessä. Isänpäiväkakku kruunaa juhlapäivän - valitse paras kakku isälle sadoista kakkureseptistämme! Isänpäivä on sunnuntaina 10.11.2019.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 20.10.10 - 22
ma 21.10.7 - 22
ti 22.10.7 - 22
ke 23.10.7 - 22
to 24.10.7 - 22
pe 25.10.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
la 02.11. Pyhäinpäivä7 - 22
su 10.11. Isänpäivä10 - 22

Yllätä isä herkullisella isänpäivän aamiaisella

Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei kuitenkaan koskaan ole liikaa yhteisiä ja maukkaita hetkiä koko perheen kesken. Aloita isän hemmottelu heti aamusta keittämällä iso pannullinen kahvia tai teetä ja tarjoamalla itse tehty aamiainen - tai oikaise hieman Pirkan valmiilla herkuilla!

Lue artikkeli ›

Suussasulavat juustokakut

Suklaata, marjaisaa, raikasta vai tuhtia - millainen juustokakku on isän mieleen? Juustokakku on jokaisen juhlan vastustamaton suosikki, jonka voi leipoa helposti edellisenä päivänä valmiiksi odottamaan isänpäivän juhlintaa. Yllätä isä herkullisella juustokakkupalalla heti aamiaispöydässä!

Lue artikkeli ›

Isänpäivämenu

Hyvä ruoka kuuluu juhlapäivään! Valitse viidestä maukkaasta menusta isälle mieleisin, ja juhlistakaa rakasta isää yhdessä herkullisen aterian äärellä! Osta tarvittavat raaka-aineet etukäteen ja kokatkaa isän kanssa yhdessä. Juhlapäivän ruoanlaitto on yhdessäoloa parhaimmillaan!

Lue artikkeli ›
Lahjakortti on helppo ja aina mieluinen lahja. Anna isälle lahjaksi vapaus valita itse mieluisin lahja K-ryhmän liikkeiden valikoimista!
Lue K-lahjakortista ›