Takuuvarmat lapsiperheen jauhelihaherkut

Takuuvarmat lapsiperheen jauhelihaherkut

Julkaistu 17.4.2018

Haluatko pelata varman päälle? Valmista perheen pienimmille jotakin näistä takuuvarmoista jauhelihaherkuista. Pienellä hauskuuskertoimella ruoka-aika sujuu kuin leikki.

Jos se on tikussa, se on herkkua!

Oli se sitten tikkunekku, tikkupulla, lihapulla tikussa tai jauhelihakepakko, on se taatusti lasten mieleen.

Valikoiva syöjä saattaa innostua päivällisestä saadessaan sen eteensä tikun päässä. Olisivatko jauhelihakepakot lasten uusi herkkuruoka? Lisäkkeeksi maistuu esimerkiksi maukas perunasose.

Santeri Seilorin jauhelihamureke ja muut päivällisen pelastajat

Keksi klassikkoruoalle hassu nimi, ja se on kuin taikaiskusta jännä. Vai miltä kuulostaisi Santeri Seilorin jauhelihamureke, Prinsessa Mariellan makaronilaatikko tai Leo Leijonan lihaperunasoselaatikko? Kukapa ei haluaisi syödä samaa ruokaa kuin maankuulu merenkävijä, kultakutrinen satujen kaunotar tai rohkea leijona?

Jauhelihamureke on mainiota ja helppoa arkiruokaa. Mikäli lapsi ei ole täysin samaa mieltä, voi perheen pääkokki turvautua esimerkiksi Santeri Seilorin jauhelihamurekkeeseen tai lähes samalla vaivalla valmistuviin jauhelihapihveihin, joilla on taatusti herkullinen maine lasten keskuudessa. Jauhelihapihvit on helppo muotoilla vaikkapa sydämen, tähden tai lapsen etukirjaimen muotoiseksi.

Tosi helpot lihapullat voi maiskutella cocktailtikun päästä, ketsuppiin dipaten. Näin hauskalla tavalla lihapullat kiiruhtavat lasten suihin alta aikayksikön.

Kiireisen kodinhengettären tie onneen tulee Pirkan valmisruokalaatikon muodossa. Valmis lihaperunasoselaatikko on suomalaisten lasten suosikki vuodesta toiseen.