Arki
10 + 1 parhaat pizzat

10 + 1 parhaat pizzat

Sulanutta juustoa, täyteläistä tomaattikastiketta, laadukkaita täytteitä ja ripaus oreganoa. Moni pitää pizzaa lempiruokanaan. Vie pizzaelämys uudelle tasolle tekemällä pizzaa itse ja päällystä se lempitäytteilläsi. Nappaa täältä reseptit suosikkipizzoihin!

1. Pizza Margherita

Maustetulla tomaattisoseella loihdit herkullisimman kastikkeen pizzapohjalle. Kirsikkatomaatit käyvät uunin kautta tuoden täytteisiin makeutta ilman vetisyyttä. Revi päälle vielä tuoretta mozzarella ja basilikaa. Tästä saattaa hyvinkin tulla luottopizzareseptisi, jolla hurmaat kenet tahansa!

PI3 15 pizza margherita

2. Pizza Bolognese

Monelle on varsinkin lapsena maistunut perinteinen jauhelihapizza eli pizza bolognese. Hitaasti kohotettu artesaanipohja vie pizza bolognesen uudelle makutasolle. Jauhelihatäytteen lisänä tuoreet tomaatit, kesäsipuli ja ranskankermaraidat luovat pizzaan Italian lipun värit.

KSM pizzabologneseV

3. BBQ-kanapizza

BBQ-kanapizzaa syödessä tuntuu siltä kuin söisi ravintolaruokaa. BBQ-kastikkeen savuisuus hellii ananaksen ja kanan makuja pizzassa.

KR5 17 BBQ-kanapizza

4. Koskenlaskijapizza

Testaa vaihteeksi pizzakastikkeena tomaatin sijaan Koskenlaskija-juustoa. Täyteläisen kastikkeen kanssa maistuvat vuohenjuusto, kirsikkatomaatit, oliivit ja rucola.

PI1 15 koskenlaskijapizza-1

5. Lohi-avokadopizza

Valmiista pizzapohjasta pizzat valmistuvat vinhan vikkelästi. Kylmäsavulohen, kermaisen avokadon ja tuorejuuston yhdistelmää maistellessa ei vaikuta siltä, että söisit pikaruokaa.

PI5 17 Lohi-avokadopizzatV

6. Katkarapu-caesarpizza

Caesarsalaattisekoituksesta ja katkaravuista syntyy uudenlainen täyte pizzalle. Sopii niihin tilanteisiin kun et osaa päättää söisikö pizzaa vai salaattia.

KR5 17 katkarapu-caesarpizza

7. Nachopizza

Texmex-henkisessä pizzassa maistuvat rapeat nachot, kana ja jalapeno. Valmiin pohjan avulla pääset herkuttelun makuun nopeammin.

PI3 18 nachopizza

8. Lehtikaalipizza

Mehevä täyte sisältää lempeää lehtikaalia, sopivasti salaattijuustoa ja maun viimeistelevät aurinkokuivatut tomaatit sekä smetana.

KR5 16 lehtikaalipizza

9. Sateenkaaripizza

Kokoa pohjan päälle sateenkaaren värit. Tässä on varmastikin maukkain tapa lisätä värikkäitä kasviksia illalliselle.

KR5 17 sateenkaaripizzaV

10. Prosciuttopizza

Perinteinen kinkkupizza muuntuu hienostuneeksi kun käytät täytteeseen laadukasta, italialista prosciuttokinkkua. Lisää vielä mozzarella, basilikaa ja pestoa niin upea ateria on valmis.

PI5 17 ProsciuttopizzaV

+ 1 Suklaapizza

Mitä ihmettä, pizzaa jälkkäriksi? Pizzaa on perinteisesti tarjottu suolaisena versiona, mutta taipuukin yllättävän toimivaksi jälkiruoaksi. Makealle pizzapohjalle sivellään hasselpähkinälevitettä pizzakastikkeeksi ja täytteiksi kootaan rouhittua suklaata, viinirypäleitä, päärynää ja paahdettuja pistaasipähkinöitä.

KR5 17 suklaapizza