1. Pizza Margherita
Maustetulla tomaattisoseella loihdit herkullisimman kastikkeen pizzapohjalle. Kirsikkatomaatit käyvät uunin kautta tuoden täytteisiin makeutta ilman vetisyyttä. Revi päälle vielä tuoretta mozzarella ja basilikaa. Tästä saattaa hyvinkin tulla luottopizzareseptisi, jolla hurmaat kenet tahansa!
2. Pizza Bolognese
Monelle on varsinkin lapsena maistunut perinteinen jauhelihapizza eli pizza bolognese. Hitaasti kohotettu artesaanipohja vie pizza bolognesen uudelle makutasolle. Jauhelihatäytteen lisänä tuoreet tomaatit, kesäsipuli ja ranskankermaraidat luovat pizzaan Italian lipun värit.
3. BBQ-kanapizza
BBQ-kanapizzaa syödessä tuntuu siltä kuin söisi ravintolaruokaa. BBQ-kastikkeen savuisuus hellii ananaksen ja kanan makuja pizzassa.
4. Koskenlaskijapizza
Testaa vaihteeksi pizzakastikkeena tomaatin sijaan Koskenlaskija-juustoa. Täyteläisen kastikkeen kanssa maistuvat vuohenjuusto, kirsikkatomaatit, oliivit ja rucola.
5. Lohi-avokadopizza
Valmiista pizzapohjasta pizzat valmistuvat vinhan vikkelästi. Kylmäsavulohen, kermaisen avokadon ja tuorejuuston yhdistelmää maistellessa ei vaikuta siltä, että söisit pikaruokaa.
6. Katkarapu-caesarpizza
Caesarsalaattisekoituksesta ja katkaravuista syntyy uudenlainen täyte pizzalle. Sopii niihin tilanteisiin kun et osaa päättää söisikö pizzaa vai salaattia.
7. Nachopizza
Texmex-henkisessä pizzassa maistuvat rapeat nachot, kana ja jalapeno. Valmiin pohjan avulla pääset herkuttelun makuun nopeammin.
8. Lehtikaalipizza
Mehevä täyte sisältää lempeää lehtikaalia, sopivasti salaattijuustoa ja maun viimeistelevät aurinkokuivatut tomaatit sekä smetana.
9. Sateenkaaripizza
Kokoa pohjan päälle sateenkaaren värit. Tässä on varmastikin maukkain tapa lisätä värikkäitä kasviksia illalliselle.
10. Prosciuttopizza
Perinteinen kinkkupizza muuntuu hienostuneeksi kun käytät täytteeseen laadukasta, italialista prosciuttokinkkua. Lisää vielä mozzarella, basilikaa ja pestoa niin upea ateria on valmis.
+ 1 Suklaapizza
Mitä ihmettä, pizzaa jälkkäriksi? Pizzaa on perinteisesti tarjottu suolaisena versiona, mutta taipuukin yllättävän toimivaksi jälkiruoaksi. Makealle pizzapohjalle sivellään hasselpähkinälevitettä pizzakastikkeeksi ja täytteiksi kootaan rouhittua suklaata, viinirypäleitä, päärynää ja paahdettuja pistaasipähkinöitä.