Italialainen pizza on paitsi herkullista, niin myös tosi kivaa kokattavaa yhdessä perheen tai ystävän kanssa. Pizzan valmistus on lopulta yksinkertaista, mutta pienellä panostuksella nostat makuelämyksen helposti seuraavalle tasolle: panosta pohjataikinaan ja 00-jauhoihin, perehdy paistamisnikseihin ja valitse parhaat täytteet. Tältä sivulta löydät koottuna pizzaguru Jukka Salmisen kaikki tärkeimmät vinkit ja reseptit, joilla onnistut - unohtamatta niitä hetkiä, kun haluat oikaista.
Näillä vinkeillä teet täydellistä pizzaa
Aidon italialaisen pizzapohjan salaisuus >>
Laadukkaat 00-pizzajauhot, huolellinen vaivaus ja kohotus ajan kanssa. Näillä vinkeillä onnistut varmasti!
Herkullisen pizzan paistaminen kotiuunissa - näin se onnistuu! >>
Tulikuuma uuni, uunipelti, pizzakivi... näistä nikseistä varmasti opit uutta!
Mitä eroa on napolilaisella ja roomalaisella pizzalla? >>
Italian pizzaperinteet vielä hakusessa? Lue perusfaktat ja innostu!
Miten valita parhaat täytteet pizzaan? >>
Herkulliset makuyhdistelmät, vinkit parhaimpien juustojen valintaan ja klassiseen tomaattikastikkeeseen.
Vielä parempaa pizzaa pizzauunilla >>
Jukka Salminen opastaa Ooni-pizzauunin käyttöön step by step.