Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Kuuma burgerikesä

Kuuma burgerikesä

Itse tehdyt hampurilaiset ovat kesän kestosuosikki! Yllätä ystäväsi kokoamalla grillijuhliin mehevä burgeribuffet. Hampurilaisbuffasta jokainen vieras saa koota itselleen sellaisen purilaisen kuin haluaa. Katso alta parhaat hampurilaisreseptit, myös kala-, kana- ja kasvisburgereista!

Grilli kuumaksi ja burgeribuffet kokoon

Burgeribuffet on helppo koota: itse tehty ketsuppi säilyy jääkaapissa pitkään ja sämpylät voit leipoa jo grillibileitä edeltävänä päivänä. Voi myös oikaista nappaamalla ostoskärryyn Pirkan isoja hampurilaissämpylöitä.

Erilaiset pihvit kypsyvät grillissä nopeasti yhtä aikaa samalla kun lämmität grillissä sämpylän puolikkaat. Maukas lopputulos syntyy esimerkiksi suomalaisesta naudanlihasta valmistetuista Pirkan burgerpihveistä tai Pirkan suomalaisista broileriburgerpihveistä. Mehevät ja erittäin lihaisat pihvit on helppo kypsentää grillissä. Vegaanisena vaihtoehtona grillissä voi lämmittää hampurilaisen väliin Pirkka kasvispihvejä.

Kaikki muut tykötarpeet voit koota valmiiksi ruokapöytään tai erilliseen buffetiin grillin kylkeen. Jokainen vieras saa koota buffetista oman burgerinsa. Juustot, kasvikset, kastikkeet ja majoneesit voi valita oman mielensä mukaan. Mikä herkullinen kattaus tästä syntyykään!

Varaa nämä burgeribuffettiin:

Burgerista on moneksi

Valmista naudanlihasta grillissä mehevät hampurilaispihvit itse leivottujen hampurilaissämpylöiden tai briossisämpylöiden väliin. Viimeisen silauksen täydelliseen hampurilaiseen tuovat itse tehty ketsuppi ja helppo majoneesi.

Yllätä vegaaniystävät vegaanisella majoneesilla. Mausteisen ruoan ystäville maistuu texmex-kanahampurilainen. Meheviä kasvisvaihtoehtoja ovat falafelburgeri ja mustapapuhampurilaiset.