Grillaus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Naudanliha valmistuu grillissä

Naudanliha valmistuu grillissä

Naudanlihan kypsyysasteen voi päättää syöjien toiveiden mukaan, sillä sen ei tarvitse olla läpikypsää.

Naudan fileistä saa herkullisia pihvejä. Fileet ja sisäpaisti sopivat paloiteltuna erinomaisesti vartaisiin. Naudan välikyljys eli entrecôte on vertaansa vailla oleva grilliherkku. Myös naudan paistista taiot maukkaita grilliherkkuja ja tuttu naudan jauheliha on erinomainen valinta grillissä kypsytettäviin hampurilaispihveihin.

Naudanlihan valinnassa kannattaa suosia hyvin raakakypsytettyä lihaa. Marmoroitunut liha sisältää rasvaa, eikä liha kuivu niin herkästi.

Grillipihvejä naudanlihasta