Umami Burger 2024 (1440x550)

Parhaat burgerit – näin onnistut!

Päivitetty 15.4.2024

Itse tehdyt hampurilaiset ovat kestosuosikki! Valmista parhaat burgerit itse tai kokoa isommalle porukalle runsas burgeribuffet. Hampurilaisbuffasta jokainen ruokailija saa koota itselleen sellaisen hampurilaisen kuin haluaa. Katso alta parhaat hampurilaisreseptit, myös kala-, kana- ja kasvisburgereista!

Burgereiden tekemisessä esivalmistelulla on iso merkitys: Kaiken muun on hyvä olla valmiina, kun H-hetki, eli burgerpihvien paisto ja burgereiden kasaushetki koittaa.

Kun haluat panostaa, voit tehdä itse pihvit, sämpylät, majoneesin ja vaikka ketsupin. Kun taas haluat herkutella stressittömämmin, nappaa laadukkaat ja supersuositut burgereiden raaka-aineet K-kaupasta!

Kun kaikki on valmista ja grilli kuumana, on aika paistaa pihvit ja lämmittää hampurilaissämpylät, jotka kypsyvät grillissä näppärästi samaan aikaan.

VINKKI! Sämpylät palavat nopeasti, joten niiden kanssa kannattaa olla tarkkana, ja ne kannattaa sijoittaa grillissä mahdollisimman viilleään kohtaan.

Kun sämpylät ovat lämpimiä ja pihvi kypsä, on aika kasata oma unelmien hampurilainen ja nauttia!

Kokeile myös burgeribuffaa!

Jos ruokailijoiden makumieltymykset vaihtelevat tai ruokailijoita on useita, on burgeribuffet huippuhyvä valinta! Burgeribuffetin etu on se, että jokainen ruokailija saa rakentaa burgerin oman maun mukaan ja valita oman hampurilaisen väliin tulevan juuston, kasvikset, kastikkeet sekä majoneesit.

Tässäkin tapauksessa on hyvä esivalmistella kaikkea, mitä hampurilaissämpylöiden väliin (pihvin lisäksi) haluaa laittaa ennen pihvien paistoa, hampurilaissämpylöiden lämmittämistä ja hampurilaisten kasausta.

Parhaat hampurilaispihvit ja muut burgerireseptit

Herkulliset Naughty BRGR -tuotteet kätevästi verkkokaupasta

Muut täytteet ja lisukkeet hampurilaisiin K-Ruoan verkkokaupasta

Uudet ideat ja tutut luottoreseptit grillaukseen