Isänpäiväksi askarrellaan veikeitä kortteja ja koristeita

Isänpäiväksi askarrellaan veikeitä kortteja ja koristeita

Päivitetty 17.8.2018

Isänpäivän askartelu lasten kanssa onnistuu helposti kun käytössä on selkeitä askarteluohjeita.

Isänpäivän askartelu

Hyviä ja kekseliäitä askarteluohjeita tuntuu tulevan joka vuosi lisää. Internetin ja askartelulehtien lisäksi hauskoja askarteluohjeita voi löytää myös resepteistä. Sovella vaikkapa pätkistäytekakun kuvassa näkyvää miniviirinauhaa isänpäiväkakun koristelussa. Liimaa narunpätkään eri värisiä paperinpaloja siten, että taitat neliönmuotoisen palan kolmionmuotiseksi ja naru jää paperin väliin. Sido narun päät pilleihin ja upota pillit isänpäiväkakkuun. Voit myös kirjoittaa viireihin viestin: onnea!

Marraskuussa viiksien mallisia Movember-koristeita voi hyödyntää myös isänpäivän askartelussa. Purista isälle appelsiineista lasillinen aamiaismehua ja lisää lasiin pilli, johon olet liimannut mustat pahviviikset.

Isänpäivän askartelu lasten kanssa on hauskaa puuhaa. Isänpäiväkortin askartelu onnistuu vaikkapa leikkaamalla lehdistä hauska kuvakoollaasi isälle tärkeistä asioista tai kirjoittamalla runon. Tässä lapset saavat käyttää luovuuttaan ja korttiin saattaa päätyä lasten hauskoja havaintoja isästä.