K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Juhlapöydän pienet suolaiset

Juhlapöydän pienet suolaiset

Juhlien buffetpöydästä pienet suolaiset tekevät kauppansa sukkelaan juhlavieraille. Nappaa tästä maukkaimmat ohjeet noutopöytään, juhlavastaanotolle ja illanistujaisiin!

Keväisen noutopöydän piirakkabuffet

Maailma on täynnä ihania piiraita – miksi valita vain yksi? Rakenna juhlabuffet useista erilaisista suolaisista piirakoista ja vieraat pääsevät maistelemaan haluamiaan. Voit valmistaa piirakoita niin piirakkavuokiin kuin uunipelleille. Valmistaikinoilla pysty oikaisemaan ja valmista syntyy nopeasti!

Suolaisia piirakoita:

Tomaattipiirakka Kuvassa: Tomaattipiirakka

Kauniita ja maukkaita suupaloja cocktail-kutsuille

Juhlavastaanotolla tai cocktail-kutsuilla tarvitaan tyylikkäitä naposteltavia. Antipastotikut ovat perinteinen herkku, joka säilyy pöydässä hyvänä pitkään ja maistuu taatusti kaikille.

Pikkusuolaisia:

Mätisipsit kuvitus Kuvassa: Mätisipsit

Nopeita herkkuja ex tempore-illanistujaisiin

Tekisikö mieli kutsua kaverit kylään heti tänään? Pakkaseen kannattaa varata valmistaikinoita, joista pyöräytät puolessa tunnissa vaikkapa kasvispasteijat. Paras tarjottava on sellainen, joka yllättää vieraat kekseliäisyydellään, mutta ei vaadi isäntäväeltä tuntikausien valmistelua. Helpot cocktailpalat syntyvät parissa minuutissa ja hurmaavat makeiden marjojen ja juustojen makujen yhdistelmällä.

Nämäkin valmistuvat pikaisesti:

Juustolautanen Kuvassa: Juustolautanen