Juhlapöydän pienet suolaiset

Juhlapöydän pienet suolaiset

Juhlien buffetpöydästä pienet suolaiset tekevät kauppansa sukkelaan juhlavieraille. Nappaa maukkaimmat ohjeet noutopöytään, juhlavastaanotolle ja illanistujaisiin!

Keväisen noutopöydän piirakkabuffet

Maailma on täynnä ihania piiraita – miksi valita vain yksi? Rakenna juhlabuffet suolaisista piirakoista, ja vieraat pääsevät maistelemaan haluamiaan. Kevään suosikkiraaka-aineista syntyy esimerkiksi täyteläinen kylmäsavulohipiirakka. Sen rinnalle sopii suosittu klassikko, feta-parsakaalipiirakka. Salottisipulitatin tuo juhlapöytään annoksen ranskalaisuutta, voilà!

Piirakkabuffet

Lisää suolaisia piirakoita buffettiin:

Kauniita ja maukkaita suupaloja cocktail-kutsuille

Juhlavastaanotolla tai cocktail-kutsuilla tarvitaan tyylikkäitä naposteltavia. Antipastotikut ovat perinteinen herkku, joka säilyy pöydässä hyvänä pitkään ja maistuu taatusti kaikille. Ripauksen meksikolaisia makuja juhliin tuo lohiceviche, jonka kyljessä tarjoillaan hauskasti tortillasipsejä. Pikkuiset cake pops–voileipäkakkutikkarit ovat näyttäviä juhlanaposteltavia.

Pienet suolaiset

Muita tyylikkäitä suupalavaihtoehtoja:

Nopeita herkkuja ex tempore-illanistujaisiin

Tekisikö mieli kutsua kaverit kylään heti tänään? Kotoa löytyy usein ainekset helppoihin herkkuihin, kuten parmesaanimuffineihin. Pakkaseen kannattaa varata valmistaikinoita, joista pyöräytät puolessa tunnissa vaikkapa kasvispasteijat. Paras tarjottava on sellainen, joka yllättää vieraat kekseliäisyydellään, mutta ei vaadi isäntäväeltä tuntikausien valmistelua. Helpot cocktailpalat syntyvät parissa minuutissa ja hurmaavat makeiden marjojen ja juustojen makujen yhdistelmällä.

Helpot tarjottavat

Nämäkin valmistuvat pikaisesti: