Juhlapöydän pienet suolaiset tarjottavat

Juhlapöydän pienet suolaiset tarjottavat

Päivitetty 30.3.2023

Mitä suolaista tarjottavaa sinä laitat esille? Juhlien buffetpöydästä pienet ja helpot suolaiset tekevät kauppansa sukkelaan juhlavieraille. Nappaa tästä maukkaimmat ohjeet noutopöytään, juhlavastaanotolle ja illanistujaisiin! Helppo suolainen tarjottava voi olla myös tosi näyttävä!

Keväisen noutopöydän piirakkabuffet

Maailma on täynnä ihania piiraita – miksi valita vain yksi? Rakenna juhlabuffet useista erilaisista suolaisista piirakoista ja vieraat pääsevät maistelemaan haluamiaan. Voit valmistaa piirakoita niin piirakkavuokiin kuin uunipelleille. Valmistaikinoilla pysty oikaisemaan ja valmista syntyy nopeasti!

Raparperi-pekonipiirakka (680x300) Kuvassa: Raparperi-pekonipiirakka

Kauniita ja maukkaita suupaloja cocktail-kutsuille

Juhlavastaanotolla tai cocktail-kutsuilla tarvitaan tyylikkäitä pikkusuolaisia naposteltavia. Antipastotikut ovat perinteinen herkku, joka säilyy pöydässä hyvänä pitkään ja maistuu taatusti kaikille.

Sipsicocktailpalat 2023 (680 x 298) Kuvassa: Sipsicocktailpalat

Nopeita ja helppoja herkkuja ex tempore-illanistujaisiin

Tekisikö mieli kutsua kaverit kylään heti tänään? Pakkaseen kannattaa varata valmistaikinoita, joista pyöräytät puolessa tunnissa vaikkapa kasvispasteijat.

Paras tarjottava on sellainen, joka yllättää vieraat kekseliäisyydellään, mutta ei vaadi isäntäväeltä tuntikausien valmistelua. Helpot cocktailpalat syntyvät parissa minuutissa ja hurmaavat makeiden marjojen ja juustojen makujen yhdistelmällä.

Juustolautanen Kuvassa: Juustolautanen

Tilaa ainekset kätevästi verkkokaupasta!