Laskiaispullat jokaiseen makuun

Laskiaispullat jokaiseen makuun

Laskiaispulla on 13.2. vietettävän laskiaistiistain kiistaton jälkiruokaherkku. Oletko perinteisen laskiaspullan ystävä vai valitsetko uudenlaisen Nutella-laskiaispullan? Vai houkutteleeko suolainen laskiaissämpylä? Tässä parhaat laskiaispullareseptit jokaiseen makuun.

Laskiaispulla hillolla ja kermavaahdolla vai mantelimassalla?

Toiset valitsevat laskiaispullansa väliin mansikkahillon ja kermavaahdon, toiset nauttivat mantelimassatäytteisistä laskiaispullista. Kumpi klassikoista on sinun valintasi? 

Laskiaispullat

Nutella-laskiaispulla vai suklaalaskiaispulla?

Oletko suklaan ystävä? Edessä on vaikea valinta. Täyteläinen suklaalevite kermavaahdon kera täyttää tämän vuoden suosikkilaskiaispullan, Nutella-pullan. Toinen vaihtoehto on suklainen laskiaispulla, joka saa väliinsä sekä suklaatäytteen että suklaakermavaahtoa. 

Suklaapullat

Laskiaispulla kuningatartäyteellä vai kinuskitäytteellä?

Laskiaispullaan saa uutta twistiä maustamalla kermavaahto vadelmilla, mustikoilla ja rahkalla tai makean kinuskikastikkeen ja kirpeiden puolukoiden yhdistelmällä. Kumpi olisi enemmän sinun makuusi?

Marjalaskiaispullat

Suolainen laskiaispulla vai makea laskiaiscroissant?

Suolaista vai makeaa? Suolaisen laskiaissämpylän välissä maistuu poron kylmäsavupaisti, raikas crème fraîche ja pehmeä vuohenjuusto. Laskiaiscroissant puolestaan syntyy, kun croissant halkaistaan ja täytetään kermavaahdolla ja mansikkahillolla. Tiesitkö muuten, että itse tehdyt croissantit on yllättävän helppo valmistaa?

Laskiaissämpylä

Jotain ihan uutta: Twix-laskiaispulla ja prinsessapulla

Twix-laskiaispulla on todellinen överipulla. Sen sisällä on uutta herkullista Twix-suklaalevitettä ja kermavaahtoa. Pulla kuorrutetaan tummalla suklaalla ja rouhitulla Twix-suklaapatukalla.

Rakkaassa naapumaassamme princess semla eli prinsessapulla on noussut oikeaksi hittireseptiksi. Prinsessakakun näköinen pulla sopii mainiosti myös meidän laskiaiseemme. Tuhti herkku syntyy tavallisista vehnäpullista, jotka päällystetään ohueksi kaulitulla vihreällä marsipaanilla. Tämän jälkeen pullien päältä leikataan lakki, pullan sisusta koverretaan ja pulla täytetään tutun laskiaispullan tapaan hillolla ja kermavaahdolla. Lopuksi marsipaanipäällysteinen lakki asetetaan taas pullan päälle. Kuvia prinsessapullasta Instagramissa >> 

Onnistuu myös gluteenittomasti

Leivo vehnäpullien sijaan laskiaiseksi gluteenittomat pullat. Gluteenittomasta pullataikinasta syntyy kuohkeita ja pehmeitä pullia.

Laskiaispullareseptit

Sinua saattaisi kiinnostaa