Värikäs juhlabuffet

Värikäs juhlabuffet

Kevään värikkäin juhlabuffet on iloisia värejä ja täyteläisiä makuja täynnä. Kokoa kevään leikkisin noutopöytä pirteän pinkistä kasvisvoileipäkakusta, tahnabaarista, teriyakilohesta, täyttävästä kasvissalaatista ja hauskoista lihamukeista.

Juhlien buffetin sisällöstä voi tulla eteen valinnanvaikeus: mitkä ruuat maistuisivat kaikille, mutta olisivat kuitenkin trendikkäitä ja uudistaisivat perinteisen noutopöydän antimia? Pähkäily seis, sillä tästä leikkisästä menusta löydät kaiken mitä tarvitset juhlavieraiden hurmaamiseen.

Kasvisvoileipäkakku

Tämän kasvisvoileipäkakun kauniin värinen punajuurihummuskuorrutus toimii juhlabuffetin katseenvangitsijana. Punajuurihummuksen kanssa voileipäkakun täytteenä hurmaa raikas tsatsiki. Vihreät versot ja fetamurut luovat kakun pinnalle monen esteettistä silmää miellyttävän värikontrastin.

Kasvisvoileipäkakku 680

Teriyakilohi ja inkiväärikurkut

Juhlabuffetin vatsan täyttävyyttä lisäämään tarjottavaksi sopii herkullisesti teriyakikastikkeella ja seesaminsiemenillä maustettu uunilohi. Lohen lisäkkeenä tarjottavat inkiväärikurkut täydentävät värimaailmaa ja tuovat kevään vihreää väriä lautaselle.

Teriyakilohi ja inkiväärikurkut 680

Couscous-lihamukit

Couscous-lihamukit tarjotaan veikeästi snapsilaseissa. Lisää pohjalle kypsää couscousia, valuta päälle freesiä lime-yrttikastiketta ja asettele lopuksi hienostuneen lihamukin päälle lihapalat ja pikkelöity salottisipuli.

Couscous-lihamukit 680

Kukkakaali-kvinoasalaatti

Kasvissalaatista tulee täyttävä kun se sisältää monipuolisesti erilaisia paahdettuja vihanneksia sekä pohjana käytetään kvinoaa. Salaatin viettelevät värit kutsuvat haarukkaa puoleensa.

Kukkakaali-kvinoasalaatti 680

Tahnabaari

Tahnabaarista kehkeytyy juhliin päivän vilkkain nurkka, josta käydään hakemassa pientä naposteltavaa jutustelun lomaan. Leikkaa focaccia tai muu leipä suupaloiksi, jotka on kätevä syödä yhdellä haukulla tahnojen kanssa.

Tarjoa leipä näiden täyteläisten meze-tyylisten tahnojen kanssa:

tahnabaari 680