juhlapoydan-pienet-suolaiset-header-image

Juhlapöydän pienet suolaiset tarjottavat

Julkaistu 4.4.2024

Mitä suolaista tarjottavaa sinä laitat esille? Juhlien buffetpöydästä pienet ja helpot suolaiset tekevät kauppansa sukkelaan juhlavieraille. Nappaa tästä maukkaimmat ohjeet noutopöytään, juhlavastaanotolle ja illanistujaisiin! Helppo suolainen tarjottava voi olla myös tosi näyttävä!

Juhlien noutopöydän piirakkabuffet

Maailma on täynnä ihania piiraita – miksi valita vain yksi? Rakenna juhlabuffet useista erilaisista suolaisista piirakoista ja vieraat pääsevät maistelemaan haluamiaan. Voit valmistaa piirakoita niin piirakkavuokiin kuin uunipelleille. Valmistaikinoilla pysty oikaisemaan ja valmista syntyy nopeasti!

Kauniita ja maukkaita suupaloja cocktail-kutsuille

Juhlavastaanotolla tai cocktail-kutsuilla tarvitaan tyylikkäitä pikkusuolaisia naposteltavia. Pikkupalat ovat parhaimmillaan, kun ne ovat helppoja sormisyötäviä. Hyödynnä esimerkiksi sipsejä, joista saat hyvinkin juhlavia pikkupaloja, kun kokoat erilaisia lisukkeita niiden päälle.

Nopeita ja helppoja herkkuja ex tempore -illanistujaisiin

Tekisikö mieli kutsua kaverit kylään heti tänään? Paras tarjottava on sellainen, joka yllättää vieraat kekseliäisyydellään, mutta ei vaadi isäntäväeltä tuntikausien valmistelua. Helpot cocktailpalat syntyvät parissa minuutissa ja hurmaavat makeiden marjojen ja juustojen makujen yhdistelmällä.

Ota talteen myös nämä juhlien tarjoiluideat