Miten uudenvuodenlupaukset näkyvät ostoskoreissa?

Miten uudenvuodenlupaukset näkyvät ostoskoreissa?

Mitkä uudenvuodenlupaukset pitävät? Selvitimme millaisia muutoksia ostoskoreissa oikein tapahtuukaan tammikuussa.

K-Market-logo-680x50

Jokainen omalla tavallaan!

Uusi vuosi on uusien alkujen aikaa! Tammikuu tarkoittaa monelle uusia rutiineja ja uudistunutta elämää. kenties itsekin olet uuden vuoden juhlien lomassa luvannut omaksua uuden ruokailutottumuksen tai opetella uuden harrastuksen? Mutta mikä toimii yhdelle ei välttämättä toimi toiselle.

Selvitimme muuttuneita ostotottumuksia ja teimme leikkimielisen päättelyn siitä, mitkä lupaukset pitävät ja mitkä sanat syödään!

"Tänä vuonna syön enemmän hedelmiä ja marjoja"

Ja se mikä on luvattu, pitää! Monet lupaavat lisätä väriä lautaselleen ja uudistaa omia ruokatottumuksiaan. Alkuvuodesta meille maistuvat erityisesti sesongin tuotteet, kuten juurekset, eksoottiset hedelmät ja raikkaat sitrukset. Sesongin tarjonta voi näppärästi täydentää myös mm. säilykkeillä ja pakasteilla, jotka niin ikään säilyttävät paikkansa suomalaisten ostoskoreissa.

K-Market-hedelmasalaatti-jokainen-omalla-tavallaan-680x400

"Tänä vuonna jätän herkuttelun vähemmälle"

Puppua! Karkkilakko silloin tällöin tekee toki hyvää linjoille ja hampaille. Monet meistä vannovatkin vähentävänsä sokeristen namien popsimista joulun pyhien jälkeen. Todellisuudessa kuitenkin makeisia ostetaan tammikuussa jopa enemmän kuin muina ajankohtina. Kenties alennuskorin joulunamit tuovat lohdutusta joulun ikävään?

Herkuttelutottumuksissa on kuitenkin havaittavissa myös toisenlaisia muutoksia. Lukujen valossa näyttäisi siltä, että jäätelökauhat vaihtuvat uuden vuoden kynnyksellä jogurttilusikoihin. Lieneekö talvinen sää syynä kylmien herkkujen kulutuksen laskuun? Jäätelön sijaan tammikuussa herkutellaan hieman tavallista enemmön mm. vanukkailla, jogurteilla ja muilla välipaloilla. Vinkki: tilaa ruokaa netistä niin vältät helpommin karkkihyllyjen houkutukset.

k-market-donitsi-jokainen-omalla-tavallaan

"Aion tehdä ruokaa alusta asti itse"

Höpsistä! Arjen helpottaminen valmisteilla ja puolivalmisteilla on aivan sallittua. Kiireisessä arjessa aikaa jää enemmän yhdessä ololle, kun ruoanvalmistuksessa oikaisee. Valmisruokien kuluttamisessa ei näytä tapahtuvan muutosta uuden vuoden kynnyksellä.

"En syö tänä vuonna niin paljon leipää"

Katin kontit! Leipä maistuu alkuvuodesta yhtä hyvin kuin loppuvuodesta. Arki kaipaa toimivia välipaloja ja voileivät ovat mainio valinta monelle meistä. Leivän syöminen ei siis näytä tilastojen valossa juurikaan vähenevän tammikuussa. Ps. Vinkkejä herkullisiin leipäresepteihin voi hakea vaikkapa täältä >>

K-Market-kuntosali-jokainen-omalla-tavallaan-68x400

"Tammikuussa jätän oluen ja siiderin vähemmälle"

Juhlakauden jälkeen monet aloittavat tipattoman tammikuun ja jättävät oluen ja siiderin hyllyyn. Alkoholijuomien myynnissä tapahtuukin pieni notkahdus tammikuussa. Eikoisoluita ja uutuustuotteita kokeillaan kuitenkin uudenvuodenlupauksista riippumatta! Lisäksi perinteinen kotikalja löytyy ostoskoreista joulun jälkeenkin ja sitä juodaan saman verran kuin muinakin kuukausina.

k-market-dippi-jokainen-omalla-tavallaan-680x400

"Tänä vuonna kaupassa käynti on minulle entistä vaivattomampaa!"

Tämä käy helposti! Muistuttaako arkesi usein sirkusta? Älä jongleeraa yksin arjen kiireiden kanssa, vaan anna meidän helpottaa arkeasi! Tiesitkö, että K-Ruoka-sovelluksesta löydät sekä omat personoidut etusi, trendikkäimmät ja maistuvimmat reseptit sekä ajankohtaiset kuulumiset? Lisää resepteiltä raaka-aineet kätevästi ostoslistalle ja jaa listasi muille taloutesi jäsenille. Näppärää, eikö? Muista myös kokeilla ruoan verkkokauppaa ja säästät aikaasi yhdessäololle.

Sovellus 680

Tänä vuonna minäkin saa henkilökohtaisia etuja!

Näin on! Tiesitkö, että jo yli 600 000 asiakasta saa omia personoituja etuja? Älä jätä omia etujasi kauppaan, vaan hyödynnä sinulle kohdennetut edut. Tilaa K-Marketin sähköinen asiakaskirje ja lataa K-Ruoka-sovellus niin myös sinä pääset osaksi maistuvia etuja ja arjen helpotuksia! Edut toimivat myös tilaamalla elintarvikkeet netistä.

  • Tiedot perustuvat Keskon dataan. Muistathan kuitenkin, että jokainen meistä tekee ja noudattaa omia lupauksiaan omalla tavallaan. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.