Mansikan uudet tuulet: 5 yllättävää resepti-ideaa

Mansikan uudet tuulet: 5 yllättävää resepti-ideaa

Kaikkien ikisuosikki, makea mansikka, maistuu ihan sellaisenaan tai yllättävissä resepteissä. Kokeile uusia tapoja käyttää mansikkaa!

1. Makeat kiivi-mansikkakesärullat

Pyörittele makeat kesärullat jälkiruoaksi. Mansikan kaverina maistuu kiivi ja limesiirappi. Superherkullinen dippi näille hauskoille kesärullille syntyy mintusta, siirapista ja limestä. Tästä reseptistä on tykätty paljon!

Makeat kiivi-mansikkakesärullat

2. Helppo tuulihattutorni

Loihdi upea herkku koristamaan vaikka brunssipöytää. Saat sen aikaan tosi helposti hyödyntämällä valmiita tuulihattuja. Viimeistele herkkutorni vielä syötävillä orvokeilla. Tätä kaverisi tulevat varmasti ihastelemaan!

Helppo tuulihattutorni 2023 (680 x 298)

3. Halloumi-mansikkasalaatti

Tässä salaatissa maistuu täydellinen yhdistelmä suolaista halloumia ja makeaa mansikkaa. Tee ihana salaatti vaikka iltapalaksi. Salaatti valmistuu näppärästi helpon ohjeen avulla.

Halloumi-mansikkasalaatti 680x297

4. Mansikkagazpacho

Kylmä gazpacho maistuu jälkkärishotteina tai välipalana. Mansikan kanssa juomassa maistuu myös vesimeloni. Koristele makea herkkujuoma mintunlehdillä ja nauti!

Mansikkagazpacho 2017 (680 x 298)

5. Mansikkafocaccia

Jätä tällä kertaa oliivit ja paprikat pois focacciasta ja käytä tilalla mansikoita ja karamellisoituja sipulia. Makuelämys on mukavan kesäinen! Tarjoa leipä italialaiseen tapaan oliiviöljyn ja balsamietikan kanssa.

Mansikkafocaccia 2021 (680 x 298)

Nappaa mansikat kätevästi verkkokaupasta!