Rapujuhlat
Riemukkaat rapujuhlat

Riemukkaat rapujuhlat

Rapujuhlat ovat riemukkaat jäähyväiset kesälle. Kutsu ystävät tai perhe koolle hauskoihin rapujuhliin ja kata pöytä täyteen keitettyjä rapuja sekä muuta loppukesän herkullista tarjottavaa.

Pöytään on katettu keitettyjä rapuja, paahtoleipää ja tillivoita, valikoima helposti syötäviä alkupaloja sekä asiaan kuuluvat ruokajuomat. Vieraiden kesken muistellaan yhdessä miten rapuveistä käytettiinkään ja rapujen avaamisyritykset kirvoittavat naurunpyrähdyksiä. Seurueessa vallitsee lämminhenkinen ja hieman riehakas tunnelma kun juomalaulut raikaavat pimenevässä illassa. Helan går, nyt on rapujuhlien aika!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ke 14.04.7 - 22
to 15.04.7 - 22
pe 16.04.7 - 22
la 17.04.7 - 22
su 18.04.10 - 22
ma 19.04.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 30.04. Vappuaatto7 - 22
la 01.05. Vappu10 - 22
su 09.05. Äitienpäivä10 - 22

Rapujuhlien menu x 4

Tunnelmallinen rapuillallinen on mitä mainioin syy kutsua ystävät yhteen hyvän ruoan ääreen ihastelemaan pimenevää loppukesän iltaa. Hyvin suunniteltu, ja niin vieraiden kuin isäntäväenkin maun mukaan valittu menu kruunaa rapujuhlat. Kerromme senkin, mikä on paras pääruoka ravuttomiin rapujuhliin. Lue ehdotuksemme perinteisen, modernin, helpon ja vegaanisen rapumenun luomiseen!

Lue artikkeli ›
Rapujen syömisessä olennainen väline on rapuveitsi, jolla pyrstöliha sekä mehu ravun saksista saadaan talteen. Pieni sotkuisuus kuuluu asiaan!
Kuvalliset ohjeet rapujen syöntiin ›

Rapujuhlien alkuruoka

Ravut ovat rapujuhlissa pääosassa, mutta onnistunutta illallista kannattaa täydentää muillakin herkuilla. Alkuruoaksi sopivat erilaiset leivät ja helposti syötävät tapakset.

Lue artikkeli ›

Vinkit rapujuhliin

Paljonko rapuja varataan syöjää kohti? Entä mitä muuta rapuillallisella asetetaan tarjolle? Muutamalla niksillä loihdit ikimuistoiset ja rennot rapujuhlat.

Lue artikkeli ›