Arki
Naposteltavat kisakatsomoon

Naposteltavat kisakatsomoon

Urheilijat valmistautuvat kisoihin voitonnälkäisinä, kata sinä kisakatsomoon kunnon herkut! Kisahuumassa parhaalta maistuu suolainen sormiruoka ja jääkylmä juoma. Katso parhaat naposteltavat urheilun kisakatsomoon.

Pientä purtavaa penkkiurheilijoille

Kisajännityksen rytinässä ei haarukkatyöskentelylle ole aikaa, joten suolaiset naposteltavat on kätevintä tarjota suoraan kulhoista. Nopeimmat tarjottavat syntyvät grillimaustetuista sipseistä, chilipähkinöistä ja dipeistä.

Jos tunteet eivät kuumene peliä seuratessa, hien nostavat pintaan viimeistään tulisen salsan kanssa tarjoiltavat nachot. Itse tehty guacamole-dippi valmistuu näppärästi ja sen voi tuunata vaikka jalopenoviipaleiden avulla.

Ruokaisammat kisatarjottavat

Mikäpä maistuisi paremmin kisafaneille kuin tuhdit hodaritmehevät purilaiset tai vegaanillekin maistuvat överiranskikset? Veden kielelle saavat hodarit maustat helposti sinappikurkkusalaatilla, valkosipulikastikkeella ja kuivatulla sipulilla. Erilaisilla maustenakeilla ja juustoilla saa maistuvaa vaihtelua niin hodariin kuin hampurilaiseenkin.

Tyylikäs tarjoiltava syntyy mozzarellalla ja jauhelihalla täytetystä meksikolaisesta tortillasta eli quesadillasta. Quesadillan täytteenä voi käyttää jauhelihan sijaan myös porsaanlihaa ja maustaa sen aasialaiseen tyyliin limetillä ja chilillä.

Suolaisten naposteltavien ja ruoan kanssa sopii parhaiten juotavaksi olut tai jääkylmä kolajuoma. Kaada juomien joukkoon jääpaloja ja viimeistele ne tuoreilla limetinlohkoilla.