Naposteltavat kisakatsomoon

Naposteltavat kisakatsomoon

Urheilijat valmistautuvat kisoihin voitonnälkäisinä, kata sinä kisakatsomoon kunnon herkut! Kisahuumassa parhaalta maistuu suolainen sormiruoka ja jääkylmä juoma. Katso parhaat naposteltavat urheilun kisakatsomoon.

Pientä purtavaa penkkiurheilijoille

Kisajännityksen rytinässä ei haarukkatyöskentelylle ole aikaa, joten suolaiset naposteltavat on kätevintä tarjota suoraan kulhoista. Nopeimmat tarjottavat syntyvät sipseistä, chilipähkinöistä ja dipeistä.

Nachopellit ja muut napostelutarjottimet:

Nachos supreme Kuvassa: Nachos supreme jauhelihasta.

Parhaat dippireseptit:

Sipsipelti 680x300 Kuvassa: Super simppeli ja hyvä sipsipelti!

Ruokaisammat kisatarjottavat

Helppo tapa tarjota ruokaisat eväät kisakatsomoon on kunnon mättöbuffet: viritä keittiönpöydälle hodaribaari tai ronski burgeribuffet. Erilaisilla maustenakeilla, kasviproteiineilla ja -pihvillä sekä maustetuilla juustoilla saa vaihtelua niin hodariin kuin hampurilaiseenkin.

Hodariehdotuksia:

Luksushodarit 680x300 Kuvassa: Luksushodarit.

Vain K-ruokakaupoista löydät loistavan Naughty BRGR -tuotesarjan, joiden tuotteilla kokoat huippu herkulliset ravintolatason hampurilaiset kotikeittiössä!

Naughty burger 680x300 Kuvassa: Naughty burger.

Makuvaihtoehtoja burgeribuffetiin:

Jenkkityylinen siipibuffa

Perinteinen jenkkityylinen kisakatsomoruoka on tietysti kanansiivet tulisella kastikkeella, runsailla dipeillä ja maukkailla lisukkeilla!

Kokeile huippu herkullisia ja helposti kotiuunissa valmistettavia Jim Lim by Farang vietnamilaisia kanansiipiä, jotka viimeistellään pakkauksessa mukana olevalla karamellikastikkeella.

JimLimWings 680x300 Kuvassa: Jim Lim wings ja aasialainen kaalisalaatti.

Myös legendaarinen siipiravintola Hook on tuonut siipensä ja kastikkeensa K-ruokakauppoihin, ja ne mahdollistavat autenttisen siipiiravintolan fiiliksen kotisohvalla.

Hook siivet kuvitus