Naposteltavat kisakatsomoon

Naposteltavat kisakatsomoon

Urheilijat valmistautuvat kisoihin voitonnälkäisinä, kata sinä kisakatsomoon kunnon herkut! Kisahuumassa parhaalta maistuu suolainen sormiruoka ja jääkylmä juoma. Katso parhaat naposteltavat urheilun kisakatsomoon.

Pientä purtavaa penkkiurheilijoille

Kisajännityksen rytinässä ei haarukkatyöskentelylle ole aikaa, joten suolaiset naposteltavat on kätevintä tarjota suoraan kulhoista. Nopeimmat tarjottavat syntyvät grillimaustetuista sipseistä, chilipähkinöistä ja dipeistä.

Nachopellit ja muut napostelutarjottimet:

Dippireseptit:

Nachos supreme

Ruokaisammat kisatarjottavat

Helppo tapa tarjota ruokaisat eväät kisakatsomoon on kunnon mättöbuffet: viritä keittiönpöydälle hodaribaari tai ronski burgeribuffet. Erilaisilla maustenakeilla, kasviproteiineilla ja -pihvillä sekä maustetuilla juustoilla saa vaihtelua niin hodariin kuin hampurilaiseenkin.

Vain K-ruokakaupoista löydät loistavan Naughty BRGR -tuotesarjan, joiden tuotteilla kokoat ravintolatason hampurilaiset kotikeittiössä!

Hodariehdotuksia:

Makuvaihtoehtoja burgeribuffetiin:

Perinteinen jenkkityylinen kisakatsomoruoka on tietysti kanansiivet tulisella kastikkeella ja runsailla dipeillä! Ravintolaketjunakin tunnettu Hook on tuonut siipensä ja kastikkeensa K-ruokakauppoihin, ja ne mahdollistavat autenttisen siipiiravintolan fiiliksen kotisohvalle.

Hook siivet kuvitus 1