Kisakatsomon eväät cover

Parhaat naposteltavat kisakatsomoon

Julkaistu 5.3.2024

Urheilijat ja esiintyjät valmistautuvat kisoihin voitonnälkäisinä, kata sinä kisakatsomoon kunnon herkut! Kisahuumassa parhaalta maistuu suolainen sormiruoka ja jääkylmä juoma. Katso parhaat naposteltavat erilaisiin kisakatsomoihin.

Jännitys tiivistyy kotikatsomoissa, kun TV:n ääreen kokoonnutaan katsomaan milloin mitäkin kisoja tai tapahtumia. Jotta tunteet eivät katsomossa kuumenisi ainakaan nälän takia, kokosimme parhaat snacks-reseptit kisakatsomoon. Hyvillä eväillä ilta kotikatsomossa sujuu vieläkin paremmin. Nämä herkut sopivat myös kutkuttavan jännittävien jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen katseluun. Jääkiekon jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut 2024 pelataan 10.-26.5. toukokuuta 2024.

Pientä purtavaa penkkiurheilijoille

Kisajännityksen rytinässä ei haarukkatyöskentelylle ole aikaa, joten suolaiset on hyvä olla naposteltavien muodossa. Nopeimmat tarjottavat syntyvät helposti erilaisista tarjottimille koottavista pikkupurtavista.

Parhaat dippireseptit

Pikkusuolaisten paras kaveri on maistuva dippi. Pyöräytä pöytään maukkaita dippejä ja tarjoile ne sipsien, pilkottujen vihannesten tai vaikka tuoreen leivän kera.

Ruokaisammat kisatarjottavat

Helppo tapa tarjota ruokaisat eväät kisakatsomoon on kunnon mättöbuffet: viritä keittiönpöydälle hodaribaari tai burgeribuffet parhaista hampurilaisista. Erilaisilla maustenakeilla, kasviproteiineilla ja -pihvillä sekä maustetuilla juustoilla saa vaihtelua niin hodariin kuin hampurilaiseenkin. Vain K-ruokakaupoista löydät myös loistavan Naughty BRGR -tuotesarjan, joiden tuotteilla kokoat huippuherkulliset ravintolatason hampurilaiset kotikeittiössä!

Kata pöydälle hodaribaari

Hodaribaari on illanistujaisten varma vetonaula. Kun kokoat esille sämpylät ja nakit, vieraat voivat koota oman makunsa mukaisia hodarimestariteoksiaan.

Makuvaihtoehtoja burgeribuffetiin

Hampurilaiset ovat klassikko, joka ei petä. Valmista itse parhaat burgerit herkutteluun tai kokoa runsas buffetti isommalle porukalle. Buffa tarjoaa jokaiselle niin överin hampurilaisen kun omaan makuun sopii!

Herkulliset Naughty BRGR -tuotteet kätevästi verkkokaupasta

Älä unohda pizzoja!