Vegeburgeri x 5

Vegeburgeri x 5

Vegeburgerit ovat proteiinipitoista mättöruokaa, jotka saavat hamuamaan santsiannosta. Kokeile kesän aikana kaikkia näistä viidestä kasvishampurilaisresepteistä asiaankuuluvien, herkullisten lisäkkeiden kera.

Täynnä makua, proteiinipitoinen mättöherkku ja omiaan aiheuttamaan annoskateutta: tätä kaikkea on mehevä vegeburgeri! Miltä kuulostaisivat koostumukseltaan jauhelihapihvejä muistuttavat Moving Mountains -pihvit ja maustetut portobellosienet tai paistetun halloumin ja munakoison yhdistelmä hampurilaissämpylän välissä?

1. Vegeburger Moving Mountains -pihvillä

Tätä pihviä et uskoisi kasvispihviksi! Kesän mehukkain vegehampurilainen saa makua superlihaisasta Moving Mountains -pihvistä ja kivaa makeutta ananasrenkaasta.

Vegeburger kuvitus

2. Vegehampurilainen

Timjamilla, valkosipulilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla maustetut portobellosienistä tehdyt "pihvit" tekevät tästä hampurilaisesta ykkösherkun kesän grillijuhliin.

image

3. Halloumiburgeri

Kuka voisikaan vastustaa paistetun halloumijuuston, munakoison ja täyteläisen tsatsikin yhdistelmää? Tässä reseptissä nämä kaverukset kulkeutuvat ääntä kohti hampurilaisen muodossa.

Halloumiburgeri 680x290

4. Herkkusieni-halloumiburgeri

Tässä burgerissa halloumijuusto saa kaverikseen herkkusieniä, punasipulia ja omena-lehtisellerisalaattia aiolilla höystettynä! Herkkusienet saavat uutta makua mukaan, koska ne paistetaan pannulla mausteiden ja balsamicon kanssa.

Herkkusieni-halloumburger 680x297

5. Härkishampurilainen

Helpot ja herkulliset kasvishampurilaiset valmistetaan härkispihveistä. Marinoitu punasipuli ja avokado takaavat päräyttävän makuelämyksen.

Härkishampurilainen 680x340