Grillaus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Vegeburgeri x 5

Vegeburgeri x 5

Vegeburgerit ovat proteiinipitoista mättöruokaa, jotka saavat hamuamaan santsiannosta. Kokeile vaikka kaikkia näistä viidestä kasvishampurilaisresepteistä asiaankuuluvien, herkullisten lisäkkeiden kera.

Täynnä makua, proteiinipitoinen mättöherkku ja omiaan aiheuttamaan annoskateutta: tätä kaikkea on mehevä vegeburgeri! Miltä kuulostaisivat koostumukseltaan jauhelihapihvejä muistuttavat mustapapupihvit ja maustetut portobellosienet tai paistetun halloumin ja avokadon yhdistelmä hampurilaissämpylän välissä?

Tervehdi näitä uusia suosikkihampurilaisiasi haarukka ojossa.

1. Vegehampurilainen

Timjamilla, valkosipulilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla maustetut portobellosienistä tehdyt "pihvit" tekevät tästä hampurilaisesta ykkösherkun kesän grillijuhliin.

image

2. Halloumiburgeri

Kuka voisikaan vastustaa paistetun halloumi-juuston, munakoison ja täyteläisen tsatsikin yhdistelmää? Tässä reseptissä nämä kaverukset kulkeutuvat ääntä kohti hampurilaisen muodossa.

Halloumiburgeri 680x290

3. Mustapapuhampurilainen

Jos haluat vakuuttaa lihansyöjäkaverisi vegeburgerien mahtavuudesta, kannattaa tarjota mustapapuhampurilaisia. Näiden burgerien pihvit muistuttavat koostumukseltaan ja ulkonäöltään erehdyttävästi jauhelihapihvejä. Tarjotaan sriracha-kastikkeen ja marinoidun porkkanan kanssa.

image

4. Härkishampurilainen

Helpot ja herkulliset kasvishampurilaiset valmistetaan härkispihveistä. Marinoitu punasipuli ja avokado takaavat päräyttävän makuelämyksen.

Härkishampurilainen 680x340

5. Kasvishampurilainen

Nämä kasvishampurilaiset kootaan näppärästi valmiista kasvispihveistä ja mehevöitetään maustetulla crème fraîche -kastikkeella.

image