Kasvisruoat grillistä

Kasvisruoat grillistä

Kokoa vegeburgeri, grillaa tofua, herkuttele lämpimällä halloumilla tai innostu kasvishodareista! Ruokaisat kasvisruoat valmistuvat helposti grillissä nauttien samalla kesäkelien tunnelmasta. Kokosimme herkullisimmat kasvisruoat ja vegaaniset herkut, jotka valmistuvat grillatessa!

Vegeburgerit

Burgerit ovat jokakesäiset lempigrilliherkut, ja ne valmistuvat vaivattomasti myös kasvisruokailijoille. Vaihda vain pihvi valmiskasvispihveihin tai tee itse väliin esimerkiksi mustapapupihvit.

Herkkusieni-halloumburger 680x297 Kuvassa: Herkkusieni-halloumiburgeri

Grillaa tofua

Tofu on monille kasvisruokailijoille tuttu pääraaka-aine, jonka kypsennys hoituu myös grillissä! Marinadi on grillatulle tofulle maun takia ehdoton: varaudu vähintään muutama tunnin, mutta mielellään jopa yön yli kestävään marinoitumiseen. Saatavilla on myös valmiiksi maustettuja tofuja, joista on helppo aloittaa!

Tofu satay-vartaat (680x300) Kuvassa: Tofu satay-vartaat

Grillijuustot

Halloumi ja Pirkka grillijuusto ovat ihanaa grillattavaa! Grillattavat juustot toimivat myös proteiininlähteenä erilaisissa salaateissa, kuten kesäisessä mansikka-halloumisalaatissa. Huomioithan, että maitopohjaiset grillijuustot eivät sovi vegaaniseen ruokavalioon!

Grillifeta ja -nektariinit (680x300) Kuvassa: Grillifeta ja -nektariinit

Herkut vegegrillaukseen kätevästi myös verkkokaupasta!