Yllätä isä isänpäivän aamiaisella

Yllätä isä isänpäivän aamiaisella

Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei koskaan ole liikaa yhteisiä hetkiä koko perheen kesken. Rakkaudella isälle valmistetut aamiaisherkut tuovat koko porukalle hyvän mielen.

Kattakaa herkut kauniisti tarjottimille, laittakaa ruusu maljakkoon ja asettakaa vielä isälle taiteillut onnittelukortit nojaamaan kahvikuppiin. Isänpäivän yllätysaamiainen on valmis toimitettavaksi sänkyyn, ehkä pienen laulun saattelemana.

Ruokaisia aamiaisideoita

Mikäli isällä tai koko perheellä on ohjelmaa heti päivän alkuun, on jo aamulla hyvä syödä runsas aamiainen. Valmista ruokaisa pannukakku, munakas tai piirakka ja koko perhe on valmis aloittamaan isänpäivän vieton!

Munakas uunissa kuvitus Kuvassa: Munakas uunissa

Yllätä isä lämpimillä herkkuleivillä

Herkulliset lämppärit on helppo tehdä yhdessä pienempienkin lasten kanssa, ja isommat lapset osaavat tehdä ne yksinkin. Leipien täytteitä on helppo muokata isän suosikkimakujen mukaisiksi.

Lämpimät leivät vohveliraudalla kuvitus Kuvassa: Täytetyt leivät vohveliraudalla

Ja tietysti vielä jotain makeaa!

Isänpäivän aamiainen huipentuu tietysti kakkuun, joka parhaimmillaan on lasten isälle itse leipoma. Maistuisiko joku näistä? Kaikki kakkuehdotukset on helppo valmistaa yhdessä lasten kanssa.

Helppo täytekakku mutakakusta kuvitus Kuvassa: Helppo täytekakku mutakakusta

Raaka-aineet isänpäivän aamiaiselle kätevästi myös verkkokaupasta!