Kuvassa valkoisella pöydällä paistinpannu jossa kaksi leipää munakkaan päällä, vierellä katettu lopputulos munakasleivistä. Myös kahvia valkoisessa mukissa vierellä.

Yllätä isä isänpäivän aamupalalla

Päivitetty 14.6.2024

Rakkaudella isälle valmistettu aamiainen tuo koko perheelle hyvän mielen. Kattakaa aamupalan herkut kauniisti tarjottimille, laittakaa ruusu maljakkoon ja asettakaa vielä isälle taiteillut onnittelukortit nojaamaan kahvikuppiin. Isänpäivän yllätysaamiainen on valmis toimitettavaksi sänkyyn, ehkä pienen laulun saattelemana.

Ruokaisia aamiaisideoita isänpäivään

Mikäli isällä tai koko perheellä on ohjelmaa heti päivän alkuun, on jo aamulla hyvä syödä runsas aamiainen. Valmista ruokaisa pannukakku, munakas tai piirakka ja koko perhe on valmis aloittamaan isänpäivän vieton!

Yllätä isä herkkuleivillä

Herkulliset lämppärit on helppo tehdä yhdessä pienempienkin lasten kanssa, ja isommat lapset osaavat tehdä ne yksinkin. Leipien täytteitä on helppo muokata isän suosikkimakujen mukaisiksi.

Ja tietysti vielä jotain makeaa isänpäivään!

Isänpäivän aamiainen huipentuu tietysti kakkuun, joka parhaimmillaan on lasten isälle itse leipoma. Kakun sijasta lasten kanssa voi myös tehdä ihanan makean piirakan marjoista tai hedelmistä. Anna lasten luovuuden loistaa ja koristella makea jälkkäri kauniiksi!

Valmiit herkut isänpäivään

Lisää aamupalaideoita isälle ja muita ideoita isänpäivään