Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Mämmi - pääsiäisen klassikko

Mämmi - pääsiäisen klassikko

Mämmi on yksi pääsiäisen ihanimmista, perinteisimmistä ja mielipiteitä jakavimmista jälkiruoista. Mämmimaltaista ja ruisjauhoista imellyttämällä tehty mämmi tarjotaan yleensä kerman ja sokerin tai vaniljakastikkeen kera, mutta siitä syntyy myös monta muuta jälkiruokaa pääsiäispöytään. 

Monta herkkua mämmistä

Mämmi ostetaan yleensä valmiina, mutta itse tehty mämmi onnistuu myös kotikeittiössä. Gluteenittoman mämmin valmistaminen itse on myös helpompaa kuin kuvittelisi. 

Mämmikakku on täyteläinen suosikki, jota sitruuna ja appelsiini raikastavat. Mämmimudcake-kakkua voi suositella myös mämmiä vieroksuville. Kakussa on makeaa suklaisuutta ja mieto mämmin maku. Mämmicookieilla ja mämmimoussella saat mukavaa vaihtelua pääsiäisen jälkiruokapöytään. Appelsiiniset mämmimaljat ovat pääsiäisen helpoin ja nopein jälkiruoka. Maljaan kootaan mämmiä, appelsiinipaloja sekä vaniljavaahtoa. Puolukkainen mämmijäädyke on samettinen yhdistelmä mämmin aromikkuutta, puolukoiden kirpeyttä ja kerman pehmeyttä.

mämmimudcake 680x300

Mämmi in English

Tietävätkö ystäväsi maailmalla mitä suomalainen pääsiäisherkku mämmi oikein on? Nyt voit helposti jakaa mämmin ilosanomaa myös heille! Saammeko esitellä, mämmi in English.

Eikö mämmi maistu?

Mämmi jakaa mielipiteitä. Tutustu myös muihin pääsiäisen leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Niissä maistuvat sesongin maut ja hehkuvat kevään värit. Maistuisivatko vaikkapa hauskat pääsiäismuffinit, raikas sitruunapaistos tai perinteinen pasha? Lisää ihania pääsiäisen makuja löydät reseptihaustamme.