K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Hurmaannu pääsiäisenä mangojuustokakusta, herkuttele hittireseptin kinderkakulla tai ihastu keväiseen pääsiäisen juustokakkuun. Katso alta parhaat juustokakkureseptit kevään suurimman ruokajuhlan viettoon ja nauti!

Lumoavaa suklaata ja keväisiä värejä

Pääsiäisen ihanimmissa juustokakuissa korostuvat pirteät värit ja runsaat koristelut. Pääsiäisen klassikoksikin muodostunut mangojuustokakku hurmaa yhä edelleen vuodesta toiseen ja vegaaninen mangojuustokakku onnistuu myös ilman maitotuotteita ja liivatelehtiä. Vaihtelua kaipaaville sopii raikkaan passionhedelmäinen pääsiäisen juustokakku! Suklaan ystäville maistuvat mielettömän överi kinderkakku sekä jäädytetty appelsiini-suklaajuustokakku. Ihanan pirteä appelsiinijuustokakku ja raikas vadelma-sitruunajuustokakku sopivat myös mainiosti kevääseen. Maidotonta, munatonta tai täysin vegaanista ruokavaliota noudattavalle valmistuu helposti vegaaninen juustokakku, joka hupenee pikavauhtia muihinkin suihin!

660x270 mangojuustokakku Kuvassa: Mangojuustokakku

Runsaasti koristeita

Marjat, etenkin näyttävät Pirkka karhunvatukat ja Pirkka vadelmat, tuovat juustokakun päälle sekä makua että näyttävyyttä. Pirkka Parhaat Calinda-mansikat ovat koristemansikoiksi täydellisiä suuren kokonsa puolesta ja kesällä kotimaiset marjat hurmaavat mehukkuudellaan. Käytä runsaasti ja monipuolisesti erilaisia marjoja, eikä haittaa vaikka osa marjoista tipahtaa kakun viereen. Jos kaipaat punertavien ja sinertävien värien joukkoon vihreää piristystä, voi basilikan tai mintun lehtiä asetella maltillisesti marjojen joukkoon. Suklaisissa kakuissa ei tarvitse himmailla yhtään koristeiden määrällä - leikittele suosikeillasi ja muista huomioida pääsiäismakeisten runsaus K-ruokakaupoissa!