Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Hurmaannu pääsiäisenä mangojuustokakusta, herkuttele hittireseptin kinderkakulla tai ihastu keväiseen pääsiäisen juustokakkuun. Katso alta parhaat juustokakkureseptit kevään suurimman ruokajuhlan viettoon ja nauti!

Lumoavaa suklaata ja keväisiä värejä

Pääsiäisen ihanimmissa juustokakuissa korostuu pirteät värit ja runsaat koristelut. Pääsiäisen klassikoksikin muodostunut mangojuustokakku hurmaa yhä edelleen vuodesta toiseen, mutta raikasta vaihtelua kaipaaville passionhedelmäinen, ihana pääsiäisen juustokakku on oikea valinta! Suklaan ystäville maistuvat mielettömän överi kinderkakku sekä paistettu, appelsiinivivahteinen Fazerina-juustokakku. Näyttävän ja keväisen mirror glaze -kakun sisältä paljastuu pehmeä mangotuorejuustomousse. Mirror Glaze -kakku saattaa näyttää haastavalta tehdä, mutta ohjeillamme onnistut varmasti. Maidotonta, munatonta tai täysin vegaanista ruokavaliota noudattavalle valmistuu helposti vegaaninen juustokakku, joka hupenee pikavauhtia muihinkin suihin!

660x270 mangojuustokakku

Runsaasti koristeita

Marjat, etenkin näyttävät Pirkka karhunvatukat, tuovat juustokakun päällä sekä makua että näyttävyyttä. Pirkka Parhaat Calinda-mansikat ovat koristemansikoiksi täydellisiä suuren kokonsa puolesta. Käytä runsaasti ja monipuolisesti erilaisia marjoja, eikä haittaa vaikka osa marjoista tipahtaa kakun viereen. Jos kaipaat punertavien ja sinertävien värien joukkoon vihreää piristystä, basilikan tai mintun lehtiä voi asetella maltillisesti marjojen joukkoon. Suklaisissa kakuissa ei tarvitse himmailla yhtään koristeiden määrällä - leikittele suosikeillasi ja muista huomioida pääsiäismakeisten runsaus K-ruokakaupoissa!