kinderkakku-paasiainen

Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Päivitetty 5.2.2024

Hurmaannu pääsiäisenä mangojuustokakusta, herkuttele hittireseptin kinderkakulla tai ihastu keväiseen pääsiäisen juustokakkuun. Vai maistuisiko pääsiäisen rahkaherkku, raikas pääsiäiskakku? Katso alta parhaat juustokakkureseptit kevään suurimman ruokajuhlan viettoon!

Pääsiäisen värit juustokakkuihin hedelmistä

Pääsiäisen ihanimmissa juustokakuissa korostuvat pirteät värit ja runsaat koristelut. Hedelmistä erityisesti mango, appelsiini, passionhedelmä ja persikka kaunistavat juustokakkuja kauniin keltaisella värillään sekä makeuttavat kakkuja raikkaasti. Pääsiäisen klassikoksikin on varsinkin muodostunut kaunis mangojuustokakku, joka hurmaa yhä edelleen vuodesta toiseen!

Pääsiäisen juustokakut lumoavasta suklaasta

Pääsiäisenä juustokakuissa saa maistua hurmaava suklaa! Käytä juustokakun valmistukseen pääsiäisen lempisuklaita ja pyöräytä vaikkapa suussasulava kinderkakku, joka on koristeltu hauskasti suklaamunilla ja se taatusti maistuu jokaiselle suklaan ystävälle. Voit myös tasapainottaa makeaa suklaata raikkaalla appelsiinilla tai ihanilla tuoreilla vadelmilla, joista voit myös tehdä kauniita koristeita juustokakkuun.

Valmiit herkut pääsiäispöytään

Muut pääsiäisen juustokakkureseptit