K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Pirkka salaatit esittelyssä

Pirkka salaatit esittelyssä

Pirkka sarjaan kuuluu suuri valikoima erilaisia salaatteja ja salaattisekoituksia. Tutustu tuttuihin luottotuotteisiin ja sarjan uutuussalaatteihin! 

Pirkka salaatit

Pirkka Cosmopolitan salaatti 250g
Pirkka Cosmopolitan on rapea ja makea salaatti, joka on kehitetty roomansalaatista ja jäävuorisalaatista. Veneenmuotoiset lehdet sopivat hyvin tacokuoren tavoin täytettäväksi. Pirkka Cosmopolitan salaatin alkuperämaa vaihtelee satokauden mukaan, myös suomalaista salaattia on saatavilla sen satokauden aikana.

Pirkka jäävuorisalaatti 1 lk Pirkka jäävuorisalaatti on miedon makuinen rapea keräsalaatti. Salaatin alkuperämaa vaihtelee satokauden mukaan, kesäisin on saatavilla myös suomalaista jäävuorisalaattia.

Pirkka Luomu babypinaatti 65g
Pirkka Luomu babypinaatin lehdet ovat hentorakenteisia ja maultaan mietoja. Tuote on valmiiksi pesty, joten se on sellaisenaan käyttövalmis. Babypinaatti sopii käytettäväksi raakana tai kypsänä. Kokeile salaatteihin, täytettyihin leipiin, pizzaan, munakkaaseen, smoothieen sekä leivontaan.

Pirkka friseesalaatti makea 100g FI 1lk
Mieto ja makea Pirkka friseesalaatti sopii erinomaisesti salaattipohjaksi sekä kauniin muotonsa ja raikkaan värinsä ansiosta hyvin myös leivän päälle ja koristeeksi. 
Valmistusmaa Suomi

Pirkka salaattimix ruukku Suomi 1lk
Värikkäällä Pirkka salaattimixillä saat helposti näyttävän ja maistuvan salaattipohjan.
Valmistusmaa Suomi

Pirkka Luomu suomalainen tammenlehtisalaatti ruukussa 1lk
Pirkka Luomu tammenlehtisalaatti on maultaan täyteläinen. Sopii hyvin tuoresalaatteihin ja leivän päälle.
Valmistusmaa Suomi

Pirkka suomalainen jääsalaatti 100 g 1 l Pirkka jääsalaatti on rapealehtinen lehtisalaatti, joka sopii hyvin salaattisekoituksiin.
Valmistusmaa Suomi

Pirkka suomalainen lehtisalaatti ruukussa 1 lk
Pirkka lehtisalaatti sopii tuoresalaatteihin, leivän päälle ja ruokien koristeluun. Se säilyy ruukkunsa ansiosta irtosalaatteja paremmin.
Valmistusmaa Suomi

Pirkka Luomu rucolasalaatti 65g 
Pirkka Luomu rucolasalaatti on valmiiksi pesty ja siksi erityisen helppokäyttöinen. Se on mainio lisuke salaatteihin ja lämpimiin ruokiin.

Salaattisekoitukset

Pirkka Toscanan salaattisekoitus 150g Pirkka Toscanan salaattisekoitus on värikäs ja maukas välimerellinen valmissalaattisekoitus.

Pirkka ranskalainen salaattisekoitus 150g
Pirkka ranskalainen salaattisekoitus on käyttövalmis, pesty salaattisekoitus. Sen avulla teet helposti salaattiaterian tai lisäkkeen pääruoalle.

Pirkka sesonkisalaattisekoitus 200g
Pirkka sesonkisalaattisekoitus on käyttövalmis, pesty salaattisekoitus. Sen avulla teet helposti salaattiaterian tai lisäkkeen pääruoalle.

Pirkka taco-salaattisekoitus 220g
Pirkka taco-salaattisekoitus on sellaisenaan käyttövalmis. Pakkaus sisältää salaattisekoituksen lisäksi erilliset pussit chilisalaattikastiketta ja maissilastuja.

Pirkka Provencen salaattisekoitus 150 g
Pirkka Provencen salaattisekoitus on maukas välimerellinen valmissalaattisekoitus.

Pirkka perhesalaattisekoitus 300g Pirkka perhesalaattisekoitus on koko perheelle maistuva valmissalaattisekoitus, joka sisältää jäävuorisalaattia, porkkanaa sekä punakaalia.

Pirkka salaattisekoitus 175 g
Pirkka salaattisekoitus on rapea ja helppokäyttöinen valmissalaatti. Salaatti on pesty kolmesti jääkylmällä vedellä. Sitä ei siis kannata enää huuhdella ennen käyttöä, jottei se menetä rapeuttaan. Salaatti on pakattu suojakaasuun.