Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Maissi on mehukas kesäherkku

Maissi on mehukas kesäherkku

Maissi on maistuva ja monikäyttöinen viljelykasvi, joka on erityisesti kesän grilliherkkujen ehdottomia suosikkeja. Maissi käy myös erilaisiin keittoihin, piirakoihin, tortilloihin, pastoihin ja vaikkapa pihveihin.

Tuore maissi maistuu sellaisenaan vaikka salaateissa tai ruoan lisäkkeenä. Säilytä tuore maissi jääkaapissa ja tarjoa mahdollisimman pian. Maissi säilyy hyvin myös pakastimessa, ja on helppo napata sieltä ympäri vuoden kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Kaupan pakastealtaalta voit ostaa perinteisen Pirkan pakastemaissipussin lisäksi myös Pirkan kätevän herne-maissi-paprikapussin, joka kelpaa lisäkkeeksi kaikenlaisiin keittoihin. Älä myöskään unohda [Pirkan herne-maissi-porkkanapussia]. Näitä on aina hyvä olla pakastimessa valmiina!

Maissi maistuu pihveissä

Maissi sopii erittäin hyvin erilaisiin pihveihin. Kokeile esimerkiksi maissi-broilerijauhelihapihvejä, jotka tarjotaan herkullisen kermaviili-ananaskastikkeen ja värikkäiden kukkavihannesten kera. Perinteisemmät maissijauhelihapihvit valmistuvat helposti. Pihvien kanssa sopii nautittavaksi Crème Bonjour Cuisinesta (valkosipuli & yrtti) sekä tomaateista valmistettu kastike.   

Grillattu maissi on kesän herkku

Tämä suosittu herkku maistuu etenkin kesän grillijuhlissa tuoreesta maissista valmistettuna, mutta kyllä pakastemaissiakin voi grillailla ympäri vuoden. Grillatut maissit on helppo valmistaa, eikä reseptissä tarvita kuin paria yksinkertaista ainesta: Pirkka maustevoita ja Pirkan mustapippuria. Broileri ja grillattu maissi sopii upeasti kesän illanistujaisiin, ja se tarjotaan valkosipulisen kermaviilikastikkeen kanssa.