Arki
10 arkiruokaa suikaleista

10 arkiruokaa suikaleista

Possu-, broileri- tai vaikkapa naudanlihasuikaleet ovat helppo ja nopea raaka-aine arjen edullisiin ruokiin.

1. Punainen possucurry

Mieto tulisuus taittuu punaisessa possucurryssa makeahkolla kookosmaidolla. Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa, ja viimeistele annos tuoreella korianterilla.

Punainen possucurry

2. Murea possuwokki

Soodalla mureutettu liha muuttuu marinoinnin aikana ihanan pehmeäksi. Helppo wokki syntyy pakastekasviksista, joita voit yhdistellä oman makusi mukaan.

Murea possuwokki

3. Panangcurry broilerista

Thaimaalainen tai nimensä mukaisesti malesialainen panangcurry on sopivan mausteinen kastikeruoka, jonka maut kookosmaito pehmittää suuhun sopivaksi.

Panangcurry

4. Basilika-possukastike

Sinappinen possukastike maustetaan basilikalla. Se valmistuu yhdessä pannussa, joten tiskiäkään ei kerry - täydellinen arkiruoka siis!

Basilikapossu

5. Keltainen broilericurry

Broilericurry maustetaan keltaisella currytahnalla ja kalakastikkeella. Kookosmaito pyöristää makua, joten se maistuu herkkusuisimmillekin ruokailijoille.

Keltainen broilericurry

6. Basilika-MiFu-kastike

Kasvisruokapäivänä maistuu MiFu-suikaleista valmistettu kastike, johon upotetaan runsaasti tomaattia ja basilikaa. Tarjoa bulgurin, riisin tai pastan kanssa!

Basilikamifukastike

7. Possu-juuresohratto

Hunajalla ja sinapilla maustetut possusuikaleet sekä timjami-valkosipulipaahdetut juureskuutiot viimeistelevät ohraton täydelliseksi.

Possujuuresohratto

8. Pähkinä-broileriwokki

Wokkiruoat ovat helppoja ja nopeita arjen pelastajia. Tämän wokin viimeistelevät suolapähkinät, jotka rouskuvat hauskasti syödessä.

Pähkinäbroileriwokki

9. Hoisin-wok

Tämä wokki on varsinaista pikaruokaa, sillä siihen käytetyt nuudelit ovat esikypsennettyjä! Valmis hoisin-kastike tuo aterialle Aasian makuja.

Hoisinwok

10. Bánh mì, vietnamilaiset patongit

Broilerinsuikaleet sujahtavat patongin väliin vietnamilaiseen tyyliin, aasialaisten makujen kanssa. Suikaleista syntyy täytetty leipä myös vaikkapa Amerikan tai Italian malliin, mikä makumaailma sitten miellyttääkään!

Banh mi