K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
10 arkiruokaa suikaleista

10 arkiruokaa suikaleista

Possu-, broileri- tai vaikkapa naudanlihasuikaleet ovat helppo ja nopea raaka-aine arjen edullisiin ruokiin.

1. Uunifeta-kanapasta

Helppo uunipasta pelastaa arjen kiireessä ja maistuu koko perheelle! Kana ja mehevä uunifeta kypsyvät helposti samassa vuoassa sillä aikaa, kun keität spagetin.

Uunifeta-kanapasta 2021 kuvitus

2. Sinihomejuusto-kanapasta

Kermaisen pastan kastikkeessa maistuvat pehmeän makuinen sinihomejuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja basilika.

Sinihomejuusto-kanapasta 2020

3. Panangcurry broilerista

Thaimaalainen tai nimensä mukaisesti malesialainen panangcurry on sopivan mausteinen kastikeruoka, jonka maut kookosmaito pehmittää suuhun sopivaksi.

Panangcurry

4. Basilika-possukastike

Sinappinen possukastike maustetaan basilikalla. Se valmistuu yhdessä pannussa, joten tiskiäkään ei kerry - täydellinen arkiruoka siis!

Basilikapossu

5. Keltainen broilericurry

Broilericurry maustetaan keltaisella currytahnalla ja kalakastikkeella. Kookosmaito pyöristää makua, joten se maistuu herkkusuisimmillekin ruokailijoille.

Keltainen broilericurry

6. Basilika-MiFu-kastike

Kasvisruokapäivänä maistuu MiFu-suikaleista valmistettu kastike, johon upotetaan runsaasti tomaattia ja basilikaa. Tarjoa bulgurin, riisin tai pastan kanssa!

Basilikamifukastike

7. Possu-juuresohratto

Hunajalla ja sinapilla maustetut possusuikaleet sekä timjami-valkosipulipaahdetut juureskuutiot viimeistelevät ohraton täydelliseksi.

Possujuuresohratto

8. Pähkinä-broileriwokki

Wokkiruoat ovat helppoja ja nopeita arjen pelastajia. Tämän wokin viimeistelevät suolapähkinät, jotka rouskuvat hauskasti syödessä.

Pähkinäbroileriwokki

9. Hoisin-wok

Tämä wokki on varsinaista pikaruokaa, sillä siihen käytetyt nuudelit ovat esikypsennettyjä! Valmis hoisin-kastike tuo aterialle Aasian makuja.

Hoisinwok

10. Bánh mì, vietnamilaiset patongit

Broilerinsuikaleet sujahtavat patongin väliin vietnamilaiseen tyyliin, aasialaisten makujen kanssa. Suikaleista syntyy täytetty leipä myös vaikkapa Amerikan tai Italian malliin, mikä makumaailma sitten miellyttääkään!

Banh mi