Parhaat omenapiirakat – 5 helppoa reseptiä

Parhaat omenapiirakat – 5 helppoa reseptiä

Omenapiirakka on todellinen klassikko. Maistuisiko helppo ja nopea omenapiirakka, koko pellillinen omenapiirakkaa tai vaikka gluteeniton omenapiirakka? Katso viisi ihaninta omenapiirakkaohjettamme ja valitse suosikkireseptisi.

1. Helppo omenapiirakka

Nopea ja helppo omenapiirakka on rakenteeltaan ihanan mehevä. Pohja on helppo valmistaa itse sekoittamalla vain ainekset keskenään. Helppo omenapiirakka maistuu parhaalta vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa!

Helppo omenapiirakka 2023 (680x300)

2. Pellillinen omenapiirakkaa

Omenapiirakasta riittää isommallekin porukalle tai vierasvaraksi pakastimeen. Tämä piirakka on parhaimmillaan vaniljakastikkeen kanssa tarjottuna. Halutessasi voit korvata omenat myös muilla kotipuutarhan antimilla: raparperipaloilla tai erilaisilla marjoilla.

Omenapiirakka 680x298

3. Mascarpone-omenapiirakka

Tässä on syksyn kaunein piirakka! Mascarpone-omenapiirakassa maistuu pehmeästi kaneli ja sitä koristavat kotimaiset omput. Mascarponen ansiosta piirakka on ihanan täyteläinen ja suussasulava.

Mascarpone-omenapiirakka 2023 (680x300)

4. Suolainen omenapiirakka

Suolaisessa omenapiirakassa makea ja suolainen yhdistyvät valloittavaksi kokonaisuudeksi. Yllätyksenä tässä piirakassa on ihana timjamilla maustettu vuohenjuustotäyte. Viimeistele pekonimurulla ja hunajalla.

suolainen omenapiirakka 680x290

5. Mummon omenapiirakka

Onko parempaa ruokamuistoa kuin mummolassa syöty omenapiirakka! Tämän reseptin avulla saat tehtyä piirakan tosi näppärästi, vatkattava taikina on tosi helppo tehdä. Kutsu läheisesi keittiöön ja tarjoile heille upeaa piirakkaa kahvin kera. Tästä tykkäävät taatusti ihan kaikki!

Mummon omenapiirakka 2022 (680 x 298)

Tilaa ainekset kätevästi verkkokaupasta!