Vuoden 2023 suosituimmat reseptit

Vuoden 2023 suosituimmat reseptit

Päivitetty 28.11.2023

Osaatko arvata, mitkä ovat olleet K-Ruoka.fin suosituimmat uudet reseptit vuonna 2023? Listasimme 10 uutta reseptiä, jotka ovat nousseet teidän kotikokkaajien suosioon! Löytyykö suosituimpien reseptien listasta myös sinun suosikkisi?

Suomalaisten ikisuosikkireseptit pysyvät jokseenkin samanlaisina vuodesta toiseen. Meille maistuvat kestosuosikit, kuten liha-makaronilaatikko, pannukakku, nachopelti, kaalilaatikko sekä mokkapalat. Mutta mitkä K-Ruoka.fin uusista resepteistä ovat olleet tänä vuonna kaikista suosituimpia? Suosittuja reseptejä yhdistävät arkiruoan valmistamisen helppous, monipuoliset maut sekä uunissa kypsyttäminen, lisäksi joukosta löytyy useampi kanaruoka. Katso vuoden 2023 suosituimmat reseptit ja nappaa talteen uudet omat suosikkisi!

10. Lime-kookoskana

Kanaruoat ovat arkiruokailun luottopakkeja: ne maistuvat koko perheelle ja maku muuntuu helposti moneen suuntaan. Lime-kookoskanassa täyteläinen kookos-kanakastike saa raikkautta limestä. Herkullinen kastike tarjoillaan jasmiiniriisin kanssa.

Lime-kookoskana (680x300)

9. Sitruuna-oliiviöljykakku

Sitruuna-oliiviöljykakun yllättävä raaka-aineiden yhdistelmä hurmaa. Pilven pehmeä ja mehevä kakku on helppo valmistaa vain sekoittelemalla ainekset yhteen ja paistamalla uunissa. Varma illanistujaisten ja kahvipöytien hitti!

Sitruuna-oliiviöljykakku (680x300)

8. Rahkamustikkapiirakka

Onko hyvän marjapiirakan voittanutta? Mustikkainen rahkapiirakka on makeiden piirakoiden aatelistoa. Rahkatäyte tuo piirakkaan sopivaa täyteläisyyttä. Nosta tämä piirakka jälkkäripöytään ja hurmaa vieraat!

Rahkamustikkapiirakka 2023 (680x300)

7. Kana uunissa

Helpoista helpoin kana uunissa on yksi arkiruokailun parhaista. Yksinkertainen, mutta maistuva kana sopii tarjoiltavaksi monen lisäkkeen kanssa. Kypsennä kanafileet kiertoilmalla uunissa ja valmista samalla esimerkiksi sopivan rapsakat paahdetut juurekset!

Kana uunissa 2023 680x300

6. Nduja-pasta

Trendikäs nduja-pasta on täynnä makua ja sen valmistus käy aivan tuossa tuokiossa, alle 30 minuutissa! Lempeän tulinen pasta on valinta niihin päiviin, kun haluat hieman parempaa pastaa mahdollisimman vähällä vaivalla.

Nduja-pasta 2023 (680x300)

5. Fetaperunat grillissä

Uunifetapastan faneja hemmotellaan grillissä valmistuvilla paahteisilla fetaperunoilla. Näppäriin perunoihin uppoavat kätevästi myös edellispäivänä ylimääräiseksi jääneet perunat. Mehevyyttä tuovat myös grillitomaatit!

Fetaperunat grillissä (680x300)

4. Uunitacot

Tortillat ja tacot ovat hurmanneet monet helppona ja maistuvana ruokana jo pitkään. Uunitacot tuovat vaihtelua perinteisille tortilloille näppäränä vaihtoehtona. Uunitacot täytetään ja paistetaan rapeiksi uunissa. Ihanan raikas korianteridippi kruunaa annoksen.

Uunitacot (680x300)

3. Kana-kasvispelti

Kana-kasvispelti valmistuu aivan käden käänteessä ja maku on todella hyvä. Viiden raaka-aineen peltiruoassa mehevä kana ja uunissa rapsakaksi paistuvat kasvikset ovat täydellisessä tasapainossa. Kana-kasvispelti on uusi koko perheen suosikki!

Kana-kasvispelti 2023 (680 x 298)

2. Tacopasta

Vuoden toisiksi suosituimmaksi nousseessa tacopastassa on moni asia kohdillaan: helppo arkipasta valmistuu nopeasti ja näppärästi yhdessä astiassa. Sen maussa maistuvat tutut tacotäytteet.

Tacopasta 2023 680x300

1. Helppo suklaakakku

Vuoden 2023 suosituin uusi resepti on helppo suklaakakku! Tämä kakku on todella hurmannut super helppoudellaan ja herkullisuudellaan. Ihanaa tässä kakussa on myös se, että raaka-aineet siihen löytyvät melkein joka kodin kaapista. Kruununsa kakku saa pehmeästä suklaakuorrutteesta. Tämän kakun leipomisessa onnistuu kokemattomampikin leipuri!

Helppo suklaakakku 2023 (680 x 298)

Raaka-aineet vuoden 2023 suosituimpiin resepteihin kätevästi myös verkkokaupasta!

VerkkokauppaanButton