Kasvisversiot klassikkoruoista

Kasvisversiot klassikkoruoista

Rakastetut klassikkoruoat taipuvat mainiosti myös kasvisversioiksi. Kokeile vaihteeksi spagetin kanssa soijaurouhekastiketta tai vaihda kaalilaatikon jauhelihaversio täysin vegaaniseen vaihtoehtoon. Kaikki reseptit ovat vegaanisia.

Soijarouhekastike

Spagetin kanssa tarjottu soijarouhekastike tarjoaa lihattoman vaihtoehdon kotiruokien klassikolle. Kastikkeeseen lisättävä kaurakerma tekee mausta mukavan täyteläisen.

Soijarouhekastike

Vönerpita

Kebabpitan vastine vönerpita maistuu raikkaalta, marinoidulta kaalisalaatilta sekä hieman tuliselta jalapeno-savupaprikamajoneesilta.

vönerpita

Vegaaninen kaalilaatikko

Perinteinen kaalilaatikko muuntuu kätevästi myös kasvisversioksi, jonka makumaailma vie lapsuuteen.

vegaaninen kaalilaatikko

Chili sin carne Härkiksestä

Papuja ja chiliä texmexin tapaan sisältävä chili sin carne Härkiksestä tarjotaan riisin ja tuoreen korianterin kanssa.

chili sin carne härkiksestä

Nyhtökauramakaronilaatikko

Nyhtökauraa ja hieman tulista arrabbiata-pestoa sisältävä nyhtökauramakaronilaatikko tarvitsee nesteekseen vain kauramaitoa, kananmunia ei perusmakaronilaatikon tapaan tarvita. Täyttävästä arkiruoasta riittää useammalle aterialle.

Nyhtökauramakaroonilaatikko 2019

Härkiskäristys

Härkiskäristys valmistuu nopeasti, sillä Härkis on jo valmiiksi kypsää. Tarjoa lisänä pehmeää perunamuusia ja kirpsakkaa puolukkahilloa.

härkiskäristys

Vegaaninen shepherd's pie

Shepherd's pien vegaaninen versio on oiva keino hyödyntää ylijäänyt perunamuusi. Sitruunainen leipämuru korvaa pinnalla juustoraasteen.

vegaaninen shepherds pie