Mansikkamisu vuoassa vaalealla alustalla, jonka vieressä vihreitä kukkia, lautaset ja kahvikuppi. K-Ruoan reseptikuva.

Uuden K-Ruoka-lehden reseptit

Päivitetty 5.6.2024

Maistuvat kesäpäivät ovat täällä! Kesän K-Ruoka-lehden vinkeillä teet parhaat herkut juhannukseen, kokkailet rennot kesälounaat sekä katat juhannuksen kesäpöytään parhaat palat kotimaisista klassikoista ja mielenkiintoiset maut maailmalta. Katso uudet reseptimme ja inspiroidu!

Pirkka-lehti ja K-Ruoka-lehti ovat saatavilla Plussa-kortilla ilmaiseksi K-ruokakaupoista sekä K-Ruoka.fi-verkkokaupasta. Voit lukea lehden myös verkosta.

Helpot lomalounaat

Lomalla voi syödä hyvin, vaikka keittiössä ei kauniilla säällä malttaisikaan viettää aikaa. Nämä kesäruoat ovat helppoja valmistaa ja niissä maistuvat satokauden parhaat kasvikset.

Kesän parhaat maut

Perinteiseen suomalaiseen juhannukseen sopivat mainiosti monet maailman maut. Juhlista keskikesää kattamalla pöytä koreaksi ja valmistaudu herkutteluun.

Iltapäivän herkkuhetki

Kata ihanat makeat herkut aurinkoiselle terassille, parvekkeelle tai pihalle ja nauti kesän parhaasta sadosta.

Yhdessä jaettavaksi

Kaverit kylään ja grilli kuumaksi. Nämä herkulliset rarjottavat sopivat hyvin helteisiin hetkiin, jotka venyvät pitkälle iltaan.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.

  2. Vinkit valintoihin-teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.

  3. Parasta nyt-teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat

Inspiroidu myös muista uuden lehden resepteistä