Hyppää sisältöön
Kulhollinen lasagnekeittoa puualustalla. Ympärillä somisteena leipää liina ja juustoa. K-Ruoan reseptikuva.

Uuden K-Ruoka-lehden reseptit

Päivitetty 4.2.2025

Lämpöä lautasella! Vuoden ensimmäisessä K-Ruoka-lehdessä inspiroidutaan alkuvuoden kokkailuista. Lehden resepteillä tehdään arkiruokaa sydänystävällisesti, keitetään muhevan maukkaita keittoja ja loihditaan suolaisia suosikkilevonnaisia. Katso uudet reseptit ja innostu alkuvuoden kokkailuista!

Pirkka-lehti ja K-Ruoka-lehti ovat saatavilla Plussa-kortilla ilmaiseksi K-ruokakaupoista sekä K-Ruoka.fi-verkkokaupasta. Voit lukea lehden myös verkosta.

Sydämen asialla

Tervetuloa sydänystävällinen arki. Kehitimme viisi edullista ja hyvää arkireseptiä, jotka läpäisivät myös Sydänmerkin kriteerit. Hyvinvoinnista huolehtiminen on nyt helppoa ja maistuvaa!

Superhelpot hiihtolomalle

Talvilomalla on kivaa kokata yhdessä helppoja ja supernopeita herkkuja. Kääräiskää porukalla tortillat hodareiksi tai herkutelkaa fish and chipseillä ja mausteisilla siivillä!

Lämpimiä keittohetkiä

Hurahda ihaniin keittoihin, joissa maistuvat mausteet maailman eri kolkilta. Nosta keittokattila pöytään ja jaa lämmittävä ruokahetki perheen tai ystävien kanssa. Valitsetko umamisen miso-nuudelikeiton, raikkaan fenkoli-lohikeiton vai klassisen ranskalaisen sipulikeiton?

Kädet taikinaan kimpassa

Ota nuoriso mukaan keittiöön leipomaan suolaisia herkkuja, jotka sopivat vaikkapa talvisten päivien iltapaloiksi. Tonnikalapiirakka, calzonet ja pestoleipä ovat helppoja ja maukkaita leivonnaisia, jotka tuovat hymyn huulille.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.

  2. Vinkit valintoihin-teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.

  3. Parasta nyt-teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat

Inspiroidu myös muista uuden lehden resepteistä