K-Ruoka-lehden reseptit 5/2018

K-Ruoka-lehden reseptit 5/2018

Uusimman K-Ruoka-lehden resepteissä syksyn parhaat raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa! Päivien viilentyessä lämmin, tuore pulla tuo hymyn jokaisen huulille - kokeile uusia, herkullisia pullareseptejämme!

Onko pullaa parempaa?

K-Ruoka-lehti 5/2018 kätkee kansiensa väliin runsaasti uudenlaisia pullareseptejä ja -vinkkejä, sillä kukapa osaisi vastustaa tuoretta pullaa? Pikapullataikina valmistuu perinteistä pullataikinaa nopeammin, ja raskipullataikinan puolestaan annetaan levätä oikein pitkään, jopa yön yli, ennen leipomista. Pullan uusina, mielenkiintoisina muotoina näyttäytyvät korvapuustivohvelit, nyhtöpulla sekä upea omenapiirakka korvapuustipohjalla. Kiiltäviin kukkapulliin ja palmikkopitkoon ihastuu jokainen pullan ystävä!

Syksyn parhaat maut

Suomalaiset omenat ovat parhaimmillaan syys- ja lokakuussa, joten aika ottaa kotimaiset omput mukaan leivontaan ja ruoanlaittoon! Maista viilenevinä iltoina esimerkiksi ruokaisaa, lämmintä chorizo-omenasalaattia. Alkusyksy on myös puolukan parasta aikaa, joten kokeilehan ihanaa manteli-puolukkapiirakkaa ja tarjoa ystäville sen kera siemaukset puolukkamehua. Syyskaudella myös kurpitsat kurkkivat K-ruokakauppojen HeVI-osastoilla, joten nappaa pari myskikurpitsaa koriin valmistaaksesi herkulliset hasselbackan-kurpitsat.

Tuoreimmat reseptit arkeen

Maukas arki koostuu myös ajankohdan parhaista raaka-aineista! Riista-juureslasagne ja broileripasta valmistuvat helposti. Suomalaisten suosikkiruoka, uunilohi, saa nyt kuorrutuksen uudesta pesto-sitruuna-tuorejuustosta sekä siemenistä ja purjosta. Tuorejuustouunilohi on herkullinen arkiruoka perunoiden kanssa tarjottuna! Halloumi-uunimakkara valmistuu alle puolessa tunnissa yhdessä astiassa.

Lue uusin K-Ruoka lehti >>