Uudenvuoden menu x 4

Uudenvuoden menu x 4

Kokosimme neljä herkullista uudenvuoden menua: perinteisen, helppoakin helpomman, ihanan blinimenun sekä vegaanisen naposteluillallisen!

Perinteinen uudenvuoden menu

Mätisipsit, perunasalaatti, nakit ja nachopelti - niistä on uudenvuoden paras menu tehty! Jälkiruokana mieletön juustotarjotin, joka katetaan pöytään juuri ennen vuoden vaihtumista.

Perinteinen uudenvuoden menu

Helppo uudenvuoden menu

Keskityt mieluummin leffan valitsemiseen, kuin kokkaamiseen? Ei hätää, mainio uv-menu syntyy valmiista hatsapurillosta ja pakastepizzoista: K-ruokakaupoista löydät nyt suositun Classic Pizza-ketjun suosituimmat pizzat pakasteversioina! Raikas salaatti valmistuu pizzojen paistuessa ja helppo jälkiruoka syntyy melkein kuin itsekseen.

helppo uudenvuoden menu

Blinit uudenvuoden juhlapöytään

Blinit ovat perinteinen ja juhlava tapa riemuita uudesta vuodesta. Tee blinitaikina valmiiksi edellisenä päivänä, tai osta valmiit blinit valmisruokahyllystä! Täytteistä löytyy jokaiselle jotakin.

blini uv menu 2020

Vegaaninen uudenvuodenmenu

Juhlista uutta vuotta vegaanisesti! Täysin kasvipohjainen pizzamenu sopii niin kuohuvan kylkeen kuin leffan kyytipojaksi. Jälkiruoka tehdään vuoden hitistä, ihanasta Biscoff-keksitahnasta.

vegaaninen uv menu 2020

Vinkit uudenvuoden parhaisiin kuohuviin löydät täältä!