Uudenvuoden menu x 4

Uudenvuoden menu x 4

Päivitetty 17.11.2023

Uusivuosi otetaan riemukkaasti vastaan herkullisen ruoan ja kuohuvien juomien kanssa! Kokosimme neljä herkullista uudenvuoden menua: perinteisen menun, helppoakin helpomman hodaribuffetin, herkullisen texmex-menun sekä vegaanisen pizzaillallisen!

Perinteinen uudenvuoden menu

Runsas juustoplatter, maukkaat ruisnapit kylmäsavulohitäytteellä, täydellinen perunasalaatti ja nakit – niistä on uudenvuoden paras menu tehty! Jälkiruokana suussasulava kahvijuustokakku, joka katetaan pöytään juuri ennen vuoden vaihtumista.

Perinteinen uudenvuoden menu (680x300)

Helppo uudenvuoden menu

Keskityt mieluummin uudenvuoden juhlintaan kuin kokkaamiseen? Ei hätää, mainio uv-menu syntyy hodaribuffetista, jossa jokainen vieras saa itse rakentaa haluamanlaisensa hodarit! Valmista vain hodarien täytteet, lämmitä sämpylät ja asettele kaikki pöytään, ja hodaribuffet on valmis! Jälkiruoaksi tarjottavan helpon oreo-jäätelön voi tehdä jo edellisenä päivänä pakkaseen.

Helppo uudenvuoden menu (680x300)

Uudenvuoden texmex-menu

Texmex-herkuilla on helppo juhlistaa uuttavuotta: valmista täytteet etukäteen ja tuo pöytään tacobuffet! Jokainen saa rakennella herkullisen taconsa itse ja lisätä täytteitä oman maun mukaan. Lopuksi nautitaan mielettömän herkullisesta ja helposta suklaakakusta, jonka voi koristella joulun ylijääneillä konvehdeilla.

Uudenvuoden texmex-menu (680x300)

Vegaaninen uudenvuodenmenu

Juhlista uutta vuotta vegaanisesti! Napostele maukkaan valkosipuli-papudipin kanssa valmiita crostineita. Täysin kasvipohjainen pizzamenu sopii niin kuohuvan kylkeen kuin leffan kyytipojaksi. Jälkiruoka tehdään ihanasta Biscoff-keksitahnasta.

Vegaaninen uudenvuoden menu (680x300)

Vinkit uudenvuoden parhaisiin kuohuviin löydät täältä!